Pellegriniék nem támogatják sem az átalakított, sem az ügyvivő kormányt - Körkép.sk
Hajnalka
  • HUF: 385.38
  • USD: 1.08
  • 2 °C
  • 8 °C

Hirdetés (X)

Belföld

Pellegriniék nem támogatják sem az átalakított, sem az ügyvivő kormányt

A korábbi kormányfő szerint a polgároknak kell eldönteni, hogy kire bízzák az ország sorsát.

Nyitókép: sita

 

Peter Pellegrini (Hlas-SD) korábbi kormányfő és a körülötte csoportosuló parlamenti képviselők sem támogatják egy átalakított vagy egy ügyvivő kormány létrehozását. Állítása szerint az ilyen kormányok nem a polgárok általi mandátummal rendelkezők lennének. Képviselői nem sajnálják, hogy támogatták a Heger-kormány elleni bizalmatlansági indítványt, ugyanakkor nem érti az SaS hozzáállását. Pellegrini szerint a kormány bukása után el kell érni az előrehozott választásokat.

 

“Az SaS hozzáállását a legkevésbé sem lehet megérteni. Ők azt állították, hogy Eduard Heger megbukott kormányfőként, hogy ez távolról sem csak Igor Matovičról szól, hogy Heger kormánya nem tudta biztosítani a segítséget az embereknek. És most hirtelen ebből semmi sem érvényes? Hirtelen Heger jó kormányfő, akinek további esélyt kellene kapnia?”

 

tette fel a kérdést Pellegrini, aki szerint csakis a polgárok dönthetnek arról, hogy kinek kell kivezetnie az országot a jelenlegi holtpontról.

 

SJE Nyílt nap

Az ellenzéki politikus szerint a kormány szinte mindenben megbukott, amatőrnek és hozzá nem értőnek tartja, mivel végig csak a belső vitákra összpontosították energiáikat. Pozitívumként csak azt említette meg, hogy sikerült bekorlátozni az áramárakat.

 

teraz.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Hirdetés (X)

Kövessen minket