Nyitókép: SITA/Branislav Bibel

 

Ne hagyják, hogy a tisztességtelen politikusok megtévesszék önöket. Veronika Remišová (Za ľudí) miniszterelnök-helyettes, beruházásokért, területfejlesztésért és informatizációért felelős miniszter ezekkel a szavakkal intette óva a nyugdíjasokat a közelgő népszavazástól.

 

Fico és klónjai

 

„A Smer és a Hlas politikusai csak akkor veszik igénybe önöket, ha szavazni kell. Szavazni a választásokon vagy a népszavazáson, ami több millió kidobott euróba kerül”

 

– írta a Za ľudí elnöke.

 

  hirdetes_300x300   

Emlékeztetett arra, hogy a nyugdíjasok legnagyobb szervezete, a Szlovákiai Nyugdíjas Egységszervezet (JDS), amelynek apolitikusnak kellene lennie, felszólította a nyugdíjasokat, hogy vegyenek részt Fico előrehozott választásokkal kapcsolatos népszavazásán, hogy biztosítsák a népszavazás sikerét, így Fico és klónjai mihamarabbi visszatérést.

 

A legnagyobb lopások kivizsgálása

 

Remišová szerint a Hlas és a Smer politikusai azt szeretnék elérni, hogy a nyugdíjasok segítsék vissza őket a hatalomba, hogy leállíthassák a legnagyobb rablásaikkal kapcsolatban indított tisztességes eljárásokat és nyomozásokat.

 

„És miután szavaztak, újra fütyülni fognak önökre úgy, ahogy 12 hosszú éven keresztül tették. És legközelebb csak akkor fognak emlékezni önökre, amikor ismét szükségük lesz a szavazataikra”

 

– tette hozzá Remišová.

 

„Mindannyian felelősek vagyunk azért, hogy milyen országot hagyunk a gyermekeinknek. Legyen szó egy olyan országról, amelyet a Smer politikusai kifosztanak és kirabolnak, vagy egy olyan Szlovákiáról, ahol az igazságosság és a törvény mindenkire egyformán vonatkozik, ahol minden okos embernek lehetősége van a sikerre, ahol a becsületes munkát díjazzák, a lopást pedig büntetik. Köszönöm mindazt, amit Szlovákiáért tettek, de sajnálom, hogy egy olyan szervezet, amelynek apolitikusnak kellene lennie, azoknak a politikusoknak a visszatérésére szólít fel, akik a legtöbb kárt okozták Szlovákiának és a nyugdíjasoknak”

 

– írta Remišová.

 

SITA, Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 4 olvasónak tetszik ez a cikk.