Nyitókép: Facebook/Miroslav Kollár

 

Mikuláš Dzurinda ex-miniszterelnök valószínűleg kihagyja a saját pártalapítást, és egyenesen csatlakozik a Spolu párthoz. Erről a Spolu párt elnöke, Miroslav Kollár független parlamenti képviselő tájékoztatott a közösségi oldalán. Kiemelte: a kormány visszahívása miatt jól látszik, hogy lerövidült az idő.

 

„Ezért jelenleg abban a szakaszban tartunk, amikor véleményem szerint átugorjuk az első pontot, vagyis Mikuláš Dzurinda önálló projektjének létrehozását. Inkább arról beszélünk, hogy a Spolu párt meglévő struktúráját hogyan lehetne összekapcsolni az ő politikai projektjével”

 

– mondta Kollár.

 

  hirdetes_300x300   

Szerinte könnyen megtörténhet, hogy január végén meglesz az a 90 képviselő a parlamentben, akik jóváhagyják az előrehozott választásokat, február végén pedig már jelöltlistákat fognak benyújtani a választásokhoz.

 

 „Ha a lehető legrövidebb időn belül megtartják a választásokat, akkor formailag és technikailag is készen fogunk állni a jelöltlista átadására” – tette hozzá Kollár. Nemcsak Dzurindával, hanem más demokratikus politikusokkal folytatott tárgyalások eredménye a jobbközép erők stabil platformjának megteremtése kell, hogy legyen.

 

Ez egy projekt az olyan modern választó számára, aki hisz a demokratikus értékekben, és érzékeli a reformok szükségességét, valamint egy világos külpolitikai irányt.

 

SITA

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.