Nyitókép: SITA

 

Ma délután újjáalakul a Most-Híd párt. A Bugár Béla-féle vegyespárt némileg módosított névvel jöhet csak létre, a szlovák jogrend ugyanis tiltja egy, már bejegyzett párt nevének használatát. Solymos Lászlóék ehhez szatelitpártjukat, az MKDSZ-t használják fel, amit jó ideje erre a célra tartogathattak.

 

Amennyiben megszólítanak bennünket, tárgyalóasztalhoz ülünk velük. Mármint azokkal, akik elutasítják a radikalizációt, értékrendileg az EU-hoz akarnak tartozni és kompatibilisek a választási listánkkal”

 

– nyilatkozta a SME-nek Simon Zsolt.

  hirdetes_300x300   

 

A barátaimnak tartom őket. A Most-Híd az én gyermekem is, egy csónakban eveztünk. Solymos László ugyanabból a völgyből származik, ahol én is lakom. Az apja néhány falufal odébb született, mint mi”

 

taglalta nyitottságát a mostosok felé Simon, aki Rigó Konrádot is szívesen látná maga mellett.

 

A Szövetséggel kapcsolatban azt mondta, ahogy az már csak egyfajta MKP 2.0.

 

A választási kampányra Simonék 700 ezer eurót szánnak, ő maga erre elmondása alapján kölcsönként 40 ezer euróval szállt már be.

 

A korábban az MKP-t és a Most-Hidat is elhagyó politikus nagyra tartja Mikuláš Dzurindát (Kékek párt elnöke), akit akár az első tíz hely valamelyikén is el tud képzelni mikropártokból létrehozott választási listáján. Az Eduard Heger vezette Demokratákkal azonban kizárta a választási együttműködést.

 

Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!