Dallamok, s egy meghitt este a gyógyulás reményében.

 

Ajándékozz egy mosolyt Dorkának! címmel tartanak jótékonysági rendezvényt a dunaszerdahelyi járásbéli községben. A mindössze két és fél éves Dorka vidám gyermekkorát betegség nehezíti, ugyanis a kislánynál leukémiát állapítottak meg.

 

Az erdélyi származású Klőr Levente hírportálunknak elmondta, hogy „Nagyon szívemen viselem a kislány sorsát, s mindent megteszek azért, hogy segíteni tudjak neki és szüleinek.” A rendezvény az egykor elindított jótékonysági eseménysorozat folytatása – Ajándékozz egy mosolyt címmel.

 

 hirdetes_810x300  

A műsorban Klőr Levente egykori diákjai lépnek színpadra, a műsor összeállítója és zongorahang biztosítója Bertók Róbert, énekel Danics Béci.

 

 

„Bízok abban, hogy az emberek bekapcsolódnak a kupakgyűjtésbe. Fogjunk össze újra és VARÁZSOLJUNK MOSOLYT DORKA arcára! Együtt képesek vagyunk rá!” – zárta Klőr Levente, aki hozzátette, mindenkit szeretettel várnak a december 14-én, szombaton 17.00 órakor kezdődő jótékonysági rendezvényre, melynek az Alistáli Református Egyházi Alapiskola ebédlője ad otthont. Az esemény megálmodói és szervezői Bertók Róbert és Danics Béci. Az rendezvényen adománygyűjtésre is sor kerül.

 

A kupak Önnek csak hulladék, de a kislány gyógyulását elősegítheti. Kérjük, gyűjtse össze és juttassa el azokat Klőr Leventéhez vagy a dunaszerdahelyi Szabó Gyula 21 Szakközépiskolába.

 

Segítsünk, hogy a kislány egy örömteli és gondtalan gyermekkort élhessen, s ez az időszak csak egy rossz álomként íródjon be a múltba. Hiszen olyan megpróbáltatásokon van túl, amit sokan ki se bírnának… Fogjunk össze Dorka jövőjéért!

 

Visszapillantás az egyik Ajándékozz egy mosolyt c. jótékonysági rendezvényre:

 

„Egy igazi közösség vagyunk, s ha kell, tudunk segítő kezet nyújtani”. Varázslat egy dunaszerdahelyi középiskolában

 

Laky Erzsébet

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!