Nyitókép: AGEL

 

Mint arról korábban beszámoltunk, 2022. június 23-án hivatalosan átadták Komáromban az AGEL vállalat által működtetett kórház új sürgősségi osztályát. Ezt követően került sor a belső berendezések installálására, a páciensek fogdását pedig augusztus elejére tervezték.

 

Jó hírül szolgálhat, hogy az új sürgősségi osztály 2022. augusztus 6-án, szombaton megnyitotta kapuit a páciensek számára.

 

Az osztály teljes felszereltsége a 21. század legmagasabb színvonalát képviseli, megtalálhatók itt a sebészeti beavatkozásokhoz szükséges modern termek, röntgen, ultrahang, CT, rétegröntgen.

 hirdetes_810x300  

 

 

A korszerű épületben nemcsak a páciensek felvétele gyorsabb, de a diagnosztizálás és a szükséges életmentő orvosi beavatkozások is a legmodernebb eszközökkel és megoldásokkal valósulhatnak meg. Az ellátásra szorulókat pedig egy tapasztalt egészségügyi csapat fogadja, hogy segítsenek a baj kezelésében.

 

Mindnyájunk kötelessége, hogy vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra, ám sajnos mindennek ellenére akadnak helyzetek, amikor nem tudjuk elkerülni a bajt, vagy hirtelen kialakult rosszullétek, betegségek lépnek fel.

 

 

A kiváló felszereltségű új sürgősségi osztály mindnyájunk egészségét szolgálja.

 

Buday Mária

A cikkben közölt alapinformációk valamint a fotók Komárom Város közösségi oldaláról származnak.

Megosztás:
Címkék: Agel AGEL Komárom

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 2 olvasónak tetszik ez a cikk.