Nyitókép: AGEL

 

A komáromi Agel kórház 2022-ben is több újdonsággal növeli páciensei komfortérzetét. Az egészségügyi ellátás színvonalának javításához jelentősen hozzájáruló tevékenységnek számít az elektromosan állítható betegágyak fokozatos megújítása. A novemberben megújított ágyak száma elérte az 56-ot.

 

A komáromi Agel kórházban 22 új ágy került a sebészeti osztály férfi és női osztályára. Ezek modern, elektromos, állítható ágyak, melyek kezelőszervekkel vannak felszerelve a személyzet és a betegek számára. Az ágy felszereléshez tartozik még kapaszkodó trapéz, vizeletpalack-tartók, infúziós állvánnyal ellátott urológiai zacskótartók és antidecubitus (felfekvés elleni) matrac is.

 

További 34 ágy kerül majd a sebészeti osztályra és a tartós betegek osztályára. Az új ágyak segítenek a betegeknek a gyógyulás során, és nagyobb kényelmet biztosítanak. Ugyanakkor a személyzet számára könnyen kezelhetőek, és a személyzet a beteg egészségi állapotához igazíthatja őket.

 hirdetes_300x300  

 

 

„A kórtermek betegágyainak helyreállításával nemcsak a gyógyulásukat segítjük, hanem a betegek komfortérzetét is növeljük. Az új ágyak ugyanakkor a személyzetet is segítik, a jobb pozicionálhatósággal pedig csökkenthetik az esetleges felfekvések számát“

 

– mondta Mgr. Miroslav Jaška, MPH, a komáromi Agel kórház igazgatója.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!