Nyitókép: AGEL

 

Újdonsággal jelentkezik az AGEL komáromi kórház, ahol a napokban új járóbeteg-szakrendelő nyitotta meg kapuit. A diabetológiai szakrendelő a földszinti belgyógyászati ​​pavilonban található. A kórház az UNION egészségbiztosítóval és az Általános Egészségbiztosítóval kötött szerződést a diabetológia területén végzett egészségügyi ellátására, míg a Dôvera biztosítóval rövid időn belül sor kerül a szerződés aláírására, és ezt követően ennek a rendelőnek a szolgáltatásai a saját biztosítottaik számára is elérhetőek lesznek.

 

A diabetológiai és anyagcsere szakrendelő elsősorban prediabetikus szindrómában, 1-es és 2-es típusú cukorbetegségben, valamint terhességi cukorbetegségben szenvedő betegek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik. Tanácsot ad e betegséggel kapcsolatos diéta és egészséges életmód terén, emellett oktat a diabetikus segédeszközök és gyógyszerek helyes használatára.

 

 hirdetes_400x285  

 

„A diabetológiai rendelőnek köszönhetően javítjuk a lakosság számára a szakosodott egészségügyi ellátás elérhetőségét, és ezzel egyidejűleg a kórházi ellátás minőségét is”

 

– mondta MUDr. Gabriela Filkóová, a gyógyító és megelőző ellátásért felelős helyettes.

 

A diabetológiai rendelőben Dr. Mariia Mudryk rendel, a rendelő elérhetősége: 035/7909240. További információkkal Angelika Slavíková nővér szolgál.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.