Nyitókép: AGEL

 

A komáromi AGEL kórház 2023-ban is folytatja a fekvőbeteg osztályok berendezéseinek megújítását. Jelenleg teljesen új, állítható ágyakat kapott a tartós betegek osztálya. A kórházi szobák berendezésének megújításával javul az egészségügyi ellátás színvonala is.

 

A komáromi AGEL kórházban 26 új ágy került a tartós betegek osztályára. Jelenleg már az egész osztályon modern, elektromos, állítható ágyak állnak rendelkezésre, melyeket a dolgozók és a betegek egyaránt tudnak irányítani. Az anti-decubitus matracok fontos részét képezik az ágyaknak. Az ágyak további felszerelései közé tartozik például a palacktartó, infúziós állvány és a kapaszkodó trapéz.

 

A tartós betegek osztálya a komáromi kórház betegápolásának egyik leginkább igénybe vett osztálya. Az új ágyak nemcsak a kezelést segítik, hanem a betegek komfortérzetét is növelik. Az új ágyak az eredeti ágyakhoz képest nagy előnyt jelentenek a csökkentett súlyuk és a nagyobb variálhatóságuk miatt, ami lehetővé teszi a dolgozók könnyebb és kevésbé megerőltető munkáját a betegek ápolása során.

 hirdetes_400x285  

 

 

A sebészeti osztályon már befejeződött az ágyak felújítása, az utolsó nyolcat a napokban helyezték üzembe.

 

„Ez egy összehasonlíthatatlan változás szolgáltatásaink minőségében. Az új ágyak elhelyezésének első napjától kezdve minden tekintetben nagy különbséget érzékelünk az eredeti ágyakhoz képest, és nemcsak a betegek körében, akiknek nagyobb kényelmet biztosít, hanem mindenekelőtt az egészségügyi személyzet körében”

 

– mondta Mgr. Miroslav Jaška kórházigazgató.

 

A komáromi kórház 56 ágyának több mint 80 000 euró értékű beszerzését az AGEL finanszírozta.

 

Körkép.sk/sajtóhír

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!