Vasárnap  rendezik Las Vegasban a Miss Amerika szépségversenyt. A döntőbe jutott lányok közül öten azt üzenik a migránsoknak: legyenek céljaitok, dolgozzatok keményen magatokon és lépjetek ki az árnyékból. A webnoviny.sk szerint tudják, miről beszélnek, hiszen mindnyájan külföldön születtek, és családjaikkal együtt gyerekként vándoroltak be Amerikába, hogy megvalósítsák álmaikat.

 

A fiatal lányok Dominikáról, a Fülöp-szigetekről, Taiwanról, Ukrajnából és Indiából származnak, és Florida, Észak-Dakota, Hawai, Connecticut és New Jersey nevében mérettetik meg magukat a szépségversenyen. Mindannyian amerikai állampolgársággal rendelkeznek.

 

Trump megsértette a hispánokat

 

 hirdetes_810x300  

A hírügynökségek szerint történetük éles ellentétben áll a 2015-ös Miss Amerika botránnyal, melynek akkori tulajdonosa, Donald Trump a migránsoknak intézett megjegyzéseivel megsértette a hispánokat. Trump ekkor jelentette be, hogy indul az Egyesült Államok elnöki posztjáért.

 

Miss Connecticut Olga Litvinenková három éves volt, amikor Amerikába érkezett. Szüleivel a Szovjetunió felbomlását követően hagyta el Ukrajnát, miután édesanyja zöld kártyát nyert. 27 éves és vállalkozó. A Miss Amerika versenyre ötödik próbálkozásra kvalifikálta magát, ami saját elmondása szerint arra tanította meg, hogy kitartónak kell lenni. Minden próbálkozást számon tartanak, mondja.

 

“Szeretném megmutatni, hogy függetlenül attól, ki vagy, mi vagy, honnan, milyen környezetből származol, vagy hogy milyen a múltad, a kemény munka, a kitartás és az elhivatottság segít elérni mindazt, amit a szíved diktál,

 

fogalmazott Litvinenková.

 

Kép és forrás: webnoviny.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!