Július 14-én startol a vizes vb Magyarországon. Az sportesemény két héten keresztül tart majd, a versenyszámok pedig Budapest különböző pontjain és Balatonfüreden kerülnek megrendezésre.

 

A tavalyi olimpia után jól fel kellett, hogy kössék a tervezők a gatyáikat, hiszen az azóta megszűnt Use Unused márka által tervezett olimpiai formaruha az egész világ tetszését elnyerte. Tegnap egy sajtótájékoztató keretén belül mutatták be azokat a ruhákat, amelyeket a hoszteszek a protokolleseményeken, például az éremátadó ceremóniákon fognak viselni. Íme:

 

MTI Fotó: Soós Lajos

 

A vizes vb formaruháinak tervezésekor érezhetően nem pörgött túl a tervezők fantáziája. Gyakorlatilag szolgai módon, mindenféle kreativitást nagy ívben elkerülve fordították le ruhákra a budapesti vizes világbajnokság már ismert grafikai elemeinek kék-fehér dizájnját.

 hirdetes_810x300  

 

MTI Fotó: Soós Lajos

 

MTI Fotó: Soós Lajos

 

MTI Fotó: Soós Lajos

 

A formaruhák kétféle motívummal, szűk mini és midi, valamint A-vonalú szoknyarésszel készültek, a korrekt unalom jegyében. Jóformán csak a válltömések mérete utal arra, hogy a kosztümök nem 30  évvel ezelőttről szöktek ide, hanem 2017-ben kreálták azokat.

 

Forrás: MTI/nlcafe.hu

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!