Egyéb

Nagypál Krisztina lett Magyarország Szépe (Képek)

A második udvarhölgy Csonka Rebeka, az első udvarhölgy Gaál Tímea lett. 

Nagypál Krisztina lett Magyarország Szépe 2019-ben, a showműsorral egybekötött verseny döntőjét élőben közvetítette vasárnap a Duna Televízió és a Duna World csatorna.

 

A második udvarhölgy Csonka Rebeka, az első udvarhölgy Gaál Tímea lett.

 

Csonka Rebeka elnyerte A legszebb mosoly címet is, a közönségdíjat Lakatos Lilla érdemelte ki.

Hirdetés(x)

 

A győztes több millió forint értékű nyereménnyel gazdagodott és lehetőséget kap arra, hogy Magyarországot képviselje a világ egyik legrangosabb szépségversenyének világdöntőjén, a Miss Worldön, amelyet Thaiföldön rendeznek meg december 7-én.

 

Budapest, 2019. június 23.
A gyõztes 22 éves budapesti Nagypál Krisztina a Magyarország Szépe – Miss World Hungary döntõjén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2019. június 23-án.
MTI/Mohai Balázs

 

A döntőbe tizenhatan – Banicz Noémi, Bukta Lili, Csonka Rebeka, Gaál Tímea, Hegedűs Zoé, Kis Virág, Kiss-Juhász Vivien, Kövesi Zsuzsanna, Lakatos Lilla, Magosi Viktória, Márki Adél, Markóczy Annamária, Márton Fanni, Molnár Orsolya, Nagypál Krisztina és Ollári Barbara – jutottak.

 

A versenyzők négy különböző öltözékben vonultak végig a kifutón, a bikinis kör mellett nemzeti öltözetben és estélyiben, valamint egy úgynevezett kreatív touron mutatták meg magukat.

 

A versenyre Csángó Tamás divattervező kézzel készítette el a több száz kristállyal díszített új koronákat.

 

Budapest, 2019. június 23.
A gyõztes Nagypál Krisztina (k), valamint Gaál Tímea elsõ udvarhölgy (b) és Csonka Rebeka második udvarhölgy (j) a Magyarország Szépe – Miss World Hungary döntõjén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2019. június 23-án.
MTI/Mohai Balázs

 

A döntő műsorvezetője Rókusfalvy Lili és Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie volt.

 

MTI

Nyitókép: A győztes 22 éves budapesti Nagypál Krisztina a Magyarország Szépe – Miss World Hungary döntőjén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisán 2019. június 23-án. MTI/Mohai Balázs

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Király Zsolt

Király Zsolt, 42 éves közgazdász, a Körkép.sk alapító főszerkesztője. A 2015-ös Újságírói Díj nyertese oknyomozó kategóriában. Korábban a .týždeň-ben és a Heti Válaszban is publikált.

Kövessen minket