Nyitókép: news.com.au

 

Az influenszerek közt zajló konkurenciaharc miatt a videósok egyre durvább dolgokat vállalnak be. Egyiküknek az életébe került a saját attrakciója.

 

Egy kínai vlogger a saját életét áldozta fel, hogy néhány pillanat erejéig több ezren nézzék őt a helyi YouTube-nak számító DouYu videós platformon – derül ki a hvg.hu cikkéből.

 

A Sun becenevű, egyébként 35 éves férfi közepesen ismert influenszer hírében állt, csupán néhány ezren követték őt. A férfi egy nap elhatározta, valamilyen meghökkentő dolgot tesz, amibe nézőit is bevonja.

 hirdetes_300x300  

 

A Sun nevű vlogger a youtube kínai verzióján, a DoYou-n közölt élő vdeót. Kép: news.com.au

 

Az adásban Sun kicsit sem veszélytelen produkcióra vállalkozott, ugyanis különféle alkoholos italokat kezdett iszogatni, majd egy ponton élő rovarokat és lárvákat vett magához, hogy egyen belőlük.

 

Csakhogy a bogarak jó része mérgező volt.

 

Ezen a ponton már 15 ezres nézettséget hozott össze, de később még többen lettek – a videós viszont egyre rosszabbul, mígnem egy pillanatban lefordult a székről. Az adás még akkor sem állt le, amikor a férfi barátnője a szobába lépve meglátta Sun holttestét. A felvétel később eltűnt a DouYu felületéről.

 

hvg.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!