Nyitókép: businessinsider.com

 

Napriek mnohým novým možnostiam, ako rýchlo získať peniaze, už roky zostáva lotéria tou najpopulárnejšou možnosťou. Je to príležitosť okúsiť svoje šťastie. V prípade týchto šťastlivcov platí, že mali viac šťastia ako ostatní. Prezrite si spoločne s nami výber tých najšťastnejších víťazov v Európe.

 

#1 SuperEnalotto – výhra vo výške 117,7 miliónov eur, ktorú vyhral syndikát so 70 držiteľmi tiketov

 

Prvýkrát v histórii franšízy lotérií SuperEnalotto získal 30. októbra 2010 obrovskú a bezprecedentne najvyššiu výhru 177,7 miliónov eur syndikát 70 držiteľov tiketov so sídlom v Miláne. Lístok bol zakúpený v trafike Via Dante Alighieri a výhra bola rovnomerne rozdelená medzi 70 členov syndikátu. Každý člen odišiel domov s balíkom v hodnote viac ako 2,5 milióna eur.

 hirdetes_810x300  

 

#2 Anonymný víťaz zo Španielska – 190 miliónov eur

 

V októbri 2017 bola maximálna výhra jackpotu vyplatená španielskemu výhercovi. Po šiestom pretočení sa o jackpot nakoniec uchádzal anonymný výherca, ktorý si kúpil tiket na obľúbenom prázdninovom ostrove Gran Canaria.

 

Keďže ostrov každoročne navštívi viac ako 3 milióny turistov, nie je známe, či bol šťastným víťazom domáci, alebo zahraničný návštevník. Tak či onak, 6. október 2017 je dátum, na ktorý hráči v lotérii pravdepodobne nezabudnú.

 

Pre ďalších súťažiacich bažiacich po výhre bolo jasnou voľbou Royal Vegas online kasíno. Toto kasíno má k dispozícii herné automaty, ruletu, blackjack, video poker a mnoho iných zábaviek. Všetky vklady a výbery sú zabezpečené aktuálnymi technológiami v rámci šifrovania dát.

 

#3 Anonymný hráč z Českej republiky – 90 miliónov eur

 

Eurojackpot mal pripravené obrovskú dávku šťastia pre anonymného hráča z Českej republiky. Ten mal tiket so všetkými zodpovedajúcimi číslami a vyhral 90 miliónov eur. Hráč chcel zostať v anonymite a cenu si užívať diskrétne. Sme si istí, že peniaze boli použité múdro.

 

 

#4 Anonymný víťaz – jackpot vo výške 210 miliónov eur

 

Držiteľ tiketu zo Švajčiarska, ktorý vytvoril nový rekord v najväčšej výhre jackpotu v histórii EuroMillions, získal v piatok 26. februára 2011 limitovanú najvyššiu cenu. Výhra padla necelé tri mesiace po tom, čo vo Francúzsku padol predchádzajúci limitovaný jackpot.

 

Vďaka tomu sa maximálny jackpot zvýšil o 10 miliónov eur, a to v súlade s pravidlami hry.

 

O víťazovi je známych len málo podrobností, okrem toho, že si lístok kúpili online vo Švajčiarsku. Šťastný výherca si zakúpil dva tikety v celkovej cene 6 eur. Nový výherca rekordného jackpotu získal viac ako 32,8 miliónov násobok pôvodného vkladu.

 

#5 Anonymný výherca – jackpot vo výške 200 miliónov eur

 

Šťastný rekordman vo Francúzsku vytvoril v piatok 11. decembra 2020 rekord najväčšieho jackpotu v doterajšej histórii EuroMillions. Výherca sa vytešoval z jackpotu vo výške 200 miliónov eur.

 

Bolo to prvýkrát v histórii hry, kedy bol vyžrebovaný jackpot presahujúci predchádzajúcu hranicu 190 miliónov eur.

 

#6 Anonymný výherca – jackpot v hodnote 190 miliónov eur

 

Držiteľ tiketu EuroMillions v Portugalsku sa rozhodol zostať v anonymite po zhodení všetkých siedmich čísel, aby získal v piatok 24. októbra 2014 pozoruhodnú výhru 190 miliónov eur. Šťastný hráč sa vtedy stal najväčším víťazom v histórii lotérie, ako aj 53. držiteľom hlavnej ceny v Portugalsku.

 

Výherca si kúpil tiket malom obchode v nákupnom centre. Bolo to prvýkrát, čo obchod vyrobil tiket EuroMillions, vďaka ktorému hráč prvýkrát získal jackpot za 15 rokov, čo predávali tikety. Po správach o anonymnom výhercovi hlásili zvýšenie predaja tiketov.

 

Ako vidíte, väčšina hráčov chcela zostať v anonymite. Koniec koncov, kto im to môže zazlievať? Keďže sa z nich z večera do rána stali milionári, niet divu, že chceli byť diskrétni a ďalej žiť svoj život, akoby sa nič nestalo. Jedna vec je istá, hrať loto je zábava. Títo výhercovia sú živým dôkazom toho, že všetko je možné a že šťastie sa môže usmiať na každého.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!