Te is unod már az azon való aggódást, hogy nem futottál-e bele véletlenül egy traffipaxba esetleg előzés vagy egy későn észrevett sebességkorlátozó tábla miatt? Idegesítenek a mozgó autóból történő sebességmérések, amelyeket egyáltalán nem lehet észrevenni és ráadásul egy telefonos alkalmazás sem jelez? Ezekkel a problémákkal nem vagy egyedül. Mutatjuk, hogy kerülheted el te is a bírságokat. A legjobb az egészben, hogy már megoldás is van rá.

 

Teljeskörű megoldás a traffipaxok kivédése érdekében

 

Létezik egy rendszer, melynek segítségével többé nem kell aggódnod a sebességmérő kamerákat illetően. Legyen az 3 lábú rejtve kihelyezve, esetleg mozgó autóból történő mérés vagy fix traffipax, komplex megoldásunk lehet rá. Így pedig elkerülhetővé válik, hogy egy újabb befizetendő csekket találjunk a postaládánkban.

 hirdetes_300x300  

 

Amennyiben sokat utazol, mindenképpen érdemes lehet egy ilyen traffipaxvédelmi berendezés beszerzése. Mivel manapság egyre több helyen találkozhatunk traffipaxokkal, így mindenhol ki vagyunk téve a gyorshajtásból eredő bírságok veszélyének. Nagyon aktuális hír, hogy a rendőrség az eddigi eszközparkját bővítve további 40 db mozgás közbeni mérésre is alkalmas traffipaxot vásárolt. Igen, ez őrült nagy szám! A tavalyi gyorshajtási bírságokról nem is beszélve. A rendőrség 2021-ben 515 028 bírságot állított ki több, mint 16,2 milliárd forint értékben (írta az index.hu). Kiráz a hideg ezektől a számoktól? Nem csoda, ha te is mindent megtennél, hogy elkerüld az ilyen váratlan sárga csekkeket.

 

Azonban, ha a megfelelő traffipaxvédelmi eszközt veszünk igénybe, akkor ezeket a büntetéseket elkerülhetjük. Ezáltal pedig nagy összegeket tudunk megspórolni, amelyeknek egészen biztosan jobb helye lesz nálunk, mint rendőrségnél. Ha számodra is vonzó ez a megoldás, akkor ismerd meg a részleteket!

 

Az egyetlen teljes traffipaxvédelmi megoldás

 

Ha a lehető legtöbb típusú traffipaxtól szeretnéd megóvni magad, akkor a KIYO ULTIMATE AP lesz a legjobb barátod. Ez a rendszer ugyanis az összes jelenleg ismert mérőkamerát képes felismerni Magyarországon, és a megfelelő időben jelzést adni számodra. Megvédhet téged nemcsak a büntetéstől, hanem az azt követő dühkitöréstől is.

 

A berendezés lézerblokkoló segítségével nyújt nekünk tökéletes védelmet, amely esztétikusan és diszkréten beszereltethető például az autónk rendszámtábla keretébe. Mondhatjuk, hogy napjainkban divat a rejtett lézerblokkoló. A KIYO termékek nem véletlenül emelkedtek piacvezetői szintre, hiszen a felhasználók elégedettek a működésükkel. Amennyiben te is szeretnél közéjük tartozni, less fel a KIYO TECHNOLOGY weboldalára és gyűjts be minden hasznos tudnivalót!

 

Mivel egy továbbfejlesztett változatról van szó, akár 2,5-szer is hatékonyabb, mint korábbi lézerblokkoló társai. Ennek hatására biztos lehetsz benne, hogyha ezt használod, akkor védett lehetsz a kamerák ellen. A berendezés egy extra precíziós lencsével van ellátva, melynek köszönhetően egyedülálló fénygyűjtési tulajdonságokkal rendelkezik. Brutálisan kemény polikarbonát szenzorházzal van felszerelve, mely segítségével minden környezeti viszontagságainak képes ellenállni.

 

A rendszer további előnyei

 

A berendezés pozitív tulajdonságai itt még nem érnek véget. A magyar nyelvű figyelmeztetések óriási segítséget jelentenek. A rendszer ingyenes frissíthetőségének köszönhetően hosszútávú megoldást nyújhat számunkra. 

 

Ugye téged is meggyőzött a legális traffipaxvédelem alkalmazása? Ha szinte minden nap úton vagy, akkor mindenképpen hasznodra fog válni a rendszer. Természetesen, mint mindenhol, itt is érdemes a legjobb minőséget alkalmazni. Védd ki te is hatékonyan a sebességmérőket és kerüld el a bosszantó gyorshajtási bírságokat!

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.