Néhány divatos táskára minden nőnek szüksége van. Ezekkel a kiegészítőkkel az összes szett egyedivé varázsolható. Szóval pár jól kiválasztott darabnak minden női gardróbban ott a helye. Mutatjuk, hogy milyen változatokat érdemes beszerezni.

 

Mini táska, steppelt táska, tote fazon, szőrmetáska, láncos, hátizsák, XL táskafazon, mobiltartó… A választék rendkívül széles, tehát mindenki egyszerűen megtalálhatja azt a változatot, mely a leginkább közel áll a stílusához.

 

Érdemes különböző színű és fazonú változatokat beszerezni belőlük

 

 hirdetes_810x300  

Kezdjük a sort a mini táskákkal, melyek minden szettet tökéletessé tesznek. Érdemes különböző színű és fazonú változatokat beszerezni belőlük, hogy minden összeállításhoz legyen egy ideális darab. Ezek a típusok a méretükből is adódóan, csak akkor bizonyulnak jó választásnak, ha nem kell túl sok holmit magunkkal cipelni.

 

Nem véletlen, hogy a steppelt táskák egyre népszerűbbek napjainkban. A steppelés különlegessé varázsolja ezeket a változatokat, a basic fazonokon és az extrább darabokon is jól mutat. A kisebb és nagyobb táskák esetében is lehet steppelt változatot találni. Bátran lehet az élénkebb színű táskák mellett dönteni ebben az esetben is.

 

Bohém darabok, amelyeknek minden szekrényben ott a helyük 

 

Idén is különlegesnek számít a tote fazon, mely a klasszikus és letisztult stílust képviseli. Ennek a megjelenésnek köszönhetően bármilyen szettel bátran kombinálható. A visszafogottabb és a vagányabb összeállításokhoz egyaránt passzol ez a táskatípus. Ennek köszönhetően must have darabnak tekinthető, nem hiányozhat a gardróbból.

 

Feltétlenül meg kell említeni a legnépszerűbb táskatípusok sorában a műszőrmetáskákat, melyek a retró stílust képviselik. Olyan bohém darabok, amelyeknek minden szekrényben ott a helyük. Bátran kombinálhatóak a vagányabb és a klasszikusabb szettekkel.

 

A Myostyle Fashion Shop táskái közül a cikkben említett összes változat beszerezhető, érdemes megnézni a kínálatot.

 

A hátizsákokról sem szabad megfeledkezni

 

A láncos táskákat is feltétlenül meg kell említeni, hiszen a láncszemes pánttal díszített táskák még mindig divatosnak számítanak. Hosszú évek óta népszerűek a hölgyek körében, mely nem véletlen, hiszen különleges látványt nyújtanak. Nagyobb táskáknál is megjelenik a csörgő-zörgő pánt, de jellemzően a kisebb változatoknál fordul elő többször. Ez a táskatípus már igazi klasszikusnak számít a hölgyek körében.

 

Természetesen a hátizsákokról sem szabad megfeledkezni. Ma már a sportos változatok mellett elegáns megjelenést képviselő darabok is beszerezhetőek. Szóval nemcsak a sportcipős szetthez találhatóak ideális darabok, hanem a nadrágkosztümös összeállításokhoz is. Ez a legkényelmesebb táskatípus, hiszen megfelelő súlyelosztást biztosít. Egy-két jól kiválasztott darabnak minden kényelmet kedvelő hölgy gardróbjában ott a helye.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!