A légtisztítás szerepe napjainkban igencsak felértékelődött. A zárt helyiségekben a légtér minősége is változó lehet, ami az emberek közérzetét, egészségét szintén befolyásolhatja. 

 

Sokan nem sejtik, hogy nemcsak a felületek fertőtlenítésével, de a hatékony légtisztítással egyaránt sokat tehetünk biztonságunkért.

 

A következő pár sorban most az UV-C alapú légkezelő berendezésekről tudhat meg többet!

 

 hirdetes_810x300  

Legyen egyszerű a légtisztítás!

 

A lakás légterének frisseségéért mi magunk is tehetünk valamit. Például bátran beszerezhetjük a Hollandimpex speciális légtisztítóinak egyikét is! De mire kell ügyelnünk és milyen lehetőségeink vannak ezen a területen?

 

Ne feledkezzünk meg a levegő csírátlanításáról! Általában az, hogy milyen készülékeket használunk erre a célra, függ a helyiség jellegétől és méretétől. Az óvodákban, a munkahelyeken például a kis és közepes kapacitású darabok nyújthatnak segítséget. Ezekben egy beépített UV-C lámpa végzi a ventilátor által “behajtott” levegő csírátlanítását. A termékek nem ártanak a környezetnek, mivel a zárt rendszerből nem juthatnak ki a káros sugarak. 

 

Az egészségügyi intézményekben már nagy teljesítményű lámpákra és ventilátorokra is szükség lehet. Ebben az esetben ugyanis a nagy fokú sterilitás biztosítása a cél. Gyakori ezen a területen a szabadon sugárzó lámpa használata. 

 

Az UV-C lámpák hatékonyságának kulcsa

 

Egy-egy germicidlámpás készülékben olyan minőségi UV-C lámpákat helyeznek el, amelyek közel 254 nm-es sugárzással pusztítják el a légtérben szálló baktériumokat, vírusokat vagy akár a gombát és a penészt. 

 

A nagyobb rendszereket a saját igényekhez és az épület adottságaihoz igazítva tervezik meg.

 

Ezekkel a termékekkel egy lépéssel közelebb kerülhetünk a biztonságos élettér megteremtéséhez. A felület, a légtér csírátlanítását elvégző eszközökre megéri befektetni. 

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!