A váratlan helyzetekre a legjobban a megelőzéssel lehet felkészülni. Ám akadnak olyan balesetek vagy kihívások, ahol egy komoly szerszámkészletet kell segítségül hívni. Lássuk, mi mindent érdemes egy szerszámosládában tárolni otthon!

 

Váratlan helyzetekben hasznos segítség

 

Egy bútor összerakásához vagy akár a gyermek játékának bügyköléséhez is szerencsés, ha kéznél van egy csavarhúzó. Ezenfelül érdemes egy kalapácsot is magunknál tartani a falon lévő szögek beveréséhez vagy éppen téli madáretető készítéséhez. Aztán minden felújítás elengedhetetlen eszköze egy mérőszalag, amely jól jön kisebb vagy nagyobb projektekhez is.

 

 hirdetes_810x300  

A lényeg a lényeg: egy szerszámkészlet megléte nagyon fontos, hogy bármilyen váratlan eseményt gyorsan megoldhassunk. Minél többrészes egy láda, annál nagyobb eséllyel oldhatunk meg minden problémát házilag.

 

Egy szerszámkészlet remek ajándék ötlet is lehet egy lakásavatóra vagy akkor, ha valaki új autót vásárolt. Ugyanis nemcsak a lakásban, de az autóban is jól jöhet néhány hasznos eszköz váratlan lerobbanás esetére.

 

Szerezzen be egy praktikus szerszámkészletet a VasMuszakiBolt.hu honlapjáról, hogy mindig felkészülten és minőségi eszközökkel vágjon bele a feladatokba!

 

Alapvető kéziszerszámok

 

A csillag-villáskulcs a legalapvetőbb szerszámok egyike, amely hiánya bizony komoly fejtörést okozhat, ha szerelési munkálatok elé nézünk. Jellemzően pont az a méret nem található meg otthoni készletünkben, amelyre éppen szükségünk lenne, ezért érdemes előre gondolkodni. Egy 12 darabos csillag-villáskulcs készlet 6-os mérettől 22-es méretig tartalmazza a hasznos szerszámokat, amely már egy igen széles palettának számít.

 

Hasonló a helyzet az imbuszkulcs készlettel, amely egy elengedhetetlen szerszám, ha bútor összerakásáról vagy bicikli szereléséről van szó. Szerencsés, ha minél több mérettel rendelkezünk, így a változatos otthoni teendőket könnyedén megoldhatjuk a segítségükkel.

 

Ne feledkezzünk meg a csavarhúzó és a csőkulcs készletről sem, melyek szintén minden otthoni szerszámosláda kiemelt kellékei!

 

Menetvágó és fúrókészlet

 

Egy hasznos menetvágó és fúrókészlet segítségével rendkívül precízebb munkát végezhetünk, hiszen a csomagban minden szükséges eszköz rendelkezésünkre áll. A menetfúrószárak M 3-4-5-6-8-10 és 12-es méretben elérhetőek, mellettük pedig a két hajtószár, egy csavarhúzó és egy menetfésű található. 

 

Ezek segítségével megvizsgálhatjuk, milyen menet elkészítésére lesz szükség, valamint annak ellenőrzését is elvégezhetjük. Egy ilyen készlettel hobbi, általános célú, de akár professzionális munkálatokat is remekül elvégezhetünk.

 

Fedezze fel a VasMuszakiBolt.hu széles kínálatát, és szerezze be az alapvetőnek számító szerszámkészletet otthonába és autójába is! Válogasson a különböző készletekből, és készüljön fel minden eshetőségre!

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!