Rengeteg olyan lehetőség adódik az életben, amiket vétek lenne visszautasítani. Lehet, hogy most azt érzed, hogy a tökéletes pozícióban dolgozol, és nincs is más vágyad, de könnyen eljöhet az a pont az életedben, amikor rájössz, hogy többre vágysz. Érdekesebb gépekre, több felelősségre, magasabb fizetésre.

 

Ez pedig csak úgy, és akkor tud megvalósulni, ha Te magad teszel érte. Akár a nulláról kezded, akár továbbképezni szeretnéd magad, mindig van létjogosultsága minden képzésnek, így a gépkezelői képzésnek is.

 

Szerencsére ehhez semmi más nem kell, mint a betöltött 18. életév, és az egészségügyi alkalmassági, és máris olyan szakmát kaphatsz a kezedbe akár másfél hónap leforgása alatt, amellyel az egész életedet meg tudod alapozni.

 

 hirdetes_300x300  

Soha nem késő váltani!

 

No persze most nem a sebességre gondoltunk, hanem arra, hogy beiratkozz a Tanfolyam.hu gépkezelői tanfolyamára. Pontosan melyikre? Hát igen, jó kérdés, de szerencsére ők gondoltak mindenkire.

 

Így ha teljesen az elejétől kezdenéd úgy, hogy nincs gépkezelői jogosítványod, akkor sincs minden veszve, és nagyon gyorsan tudsz magadnak jogosítványt szerezni, viszont ha már van bizonyos gépekre engedélyed, akkor nem kell olyan részeket ismét megtanulnod, amiket ehhez a jogosítványhoz már megtanultál.

 

A régi OKJ rendszer rugalmatlanságát szerencsére felváltotta az új, igaz nem OKJ-nak nevezett rendszer, de az, hogy a név más, még ne riasszon el, hiszen ugyanúgy fogsz tudni munkát vállalni az új rendszerben szerzett tudásoddal.

 

Tanulj hiányszakmát!

 

Ha úgy érzed, hogy eleget próbálkoztál, és unod, hogy tucatember legyél egy semmitmondó munkahelyen, akkor legfőbb ideje, hogy olyan tudást szerezz, ami nem mindenkinek van, és amit valóban keresnek a munkaerőpiacon!

 

Gépkezelőként számos pozícióban el fogsz tudni helyezkedni, és megbecsült tagja lehetsz minden munkahelyi kollektívának, hiszen lasszóval kell vadászni a megbízható és szorgalmas gépkezelőket.

 

A gépkezelői jogosítvány többféle gép kezelésre jogosít fel, így még mindig tudsz választani, hogy földmunkagépek, a targoncák és a szállítógépek, az emelő- és rakodógépek, az útépítők és a karbantartógépek vagy a közműgépek világa érdekel jobban. Ha nem tudod most eldönteni, érdeklődj a Tanfolyam.hu tanfolyamszervezői csapatánál, és segítenek választani!

 

Figyeld az álláshirdetéseket!

 

Amennyiben nem hiszed el, amit mondunk, akkor mostantól figyeld jól a gépkezelői álláshirdetéseket! Magad is meg fogsz lepődni, mennyire keresett ez a szakma, sőt, azon még jobban el fogsz csodálkozni, hogy számos munkáltató inkább kifizeti a képzési díjat, csak legyen végre, aki a gépeit kezeli.

 

Rajta, mire vársz? Változtasd meg az életed akár két hónap leforgása alatt! Ha unod azt, ahol most vagy, ha nem nyújt Neked eleget, akkor legfőbb ideje lépned, nem igaz?

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!