A babaszoba kialakítása során a dekorációk is fontos szerepet töltenek be, hiszen azokkal igazi babás hangulatot teremthetünk. A függő dekorációk különösen nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen azok nemcsak szép, hanem hasznos kiegészítők is.

 

A megfelelő függő dekorációk megtalálása ugyanakkor nem mindig egyszerű, hiszen több mindent is szem előtt kell tartani. Oda kell figyelnünk például arra, hogy pontosan hova tudjuk felszerelni, de az is fontos szempont, hogy milyen stílusú a babaszoba.

 

Ha még nem találtad meg a megfelelő díszeket, akkor nézz körül a Baby Inside Babatermékek függő dekorációi között! Itt nagyon különleges darabokat találsz, amik minőségi, 100%-ban bababarát anyagból készülnek. Ha pedig kíváncsi vagy, hogy mit érdemes tudnod a felfüggeszthető díszekről, akkor olvass tovább!

 

  hirdetes_300x300   

Milyen szerepük van a függő dekorációknak?

 

A függő dekorációk elsősorban díszként funkcionálnak a babaszobában. Ha olyanokat választasz, amik szépen passzolnak a többi kiegészítőhöz, bútorokhoz, akkor hozzájárulnak az egységes összképhez. A felfüggeszthető díszeken gyakran a gyerekek által kedvelt motívumok jelennek meg, például felhő, hold vagy csillag. Ugyanakkor az sem ritka, hogy valamilyen állatfigura, például maci lóg rajtuk. 

 

A függő díszeket a picik is nagyon szeretik, ugyanis hamar felkelti a figyelmüket. Különösen igaz ez akkor, amikor a légmozgás hatására mozogni kezdenek vagy mi kezdjük el mozgatni őket. Akár hosszú percekig is képesek figyelni őket, ennek hatására pedig kellemes hatással vannak rájuk. A dekorációkat figyelve sokkal könnyebben megnyugszanak például sírás után, sőt gyorsabban is alszanak el így. 

 

Milyen függő dekorációk közül tudsz választani?

 

A felfüggeszthető díszek nagyon sokfélék lehetnek attól függően, hogy milyen motívumok, figurák lógnak rajtuk. Méretben sem mindegyik egyforma, hiszen vannak, amiket a szoba közepére tudunk fellógatni. Ezek általában nagyobb méretűek. Emellett ott vannak a kisebbek is, amiket a kiságyra, a pici fölé tudunk függeszteni. A dekorációk nemcsak méretben és motívumban különbözhetnek, hanem színben és anyagban is. 

 

Miről ne feledkezz meg?

 

A megfelelő díszek kiválasztásakor mindig tartsd szem előtt, hogy hova szeretnéd elhelyezni őket! Ez alapján érdemes eldöntened, hogy mekkorát válassz. Arra is érdemes figyelni, hogy fiús vagy lányos babaszobába kerülnek-e, illetve a bútorok, más kiegészítők stílusát is tartsd szem előtt! Ez sokat segít annak eldöntésében, hogy milyen színű, mintájú díszek mellett tedd le a voksodat.

 

Láthatod, hogy a függő dekorációk nagyon szép és hasznos kiegészítők a babaszobában. Egyrészt azért, mert hozzájárulnak a kellemes hangulat megteremtéséhez, másrészt pedig azért, mert a babákra is nagyon jó hatással vannak. A megfelelő díszek kiválasztásához csak néhány dolgot kell átgondolnod és persze arról sem szabad megfeledkezned, hogy hova fogod felfüggeszteni őket.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!