Hölgyeim, indul a szandál szezon! Tavasszal és nyáron előkerülnek a legkényelmesebb lábbelik. Ebben az időszakban az a legfontosabb, hogy egy megfelelően szellőző, komfortos darabot húzzunk a lábunkra, ami nem mellesleg még jól is néz ki! A szandálok tökéletesen megfelelnek ezeknek a kritériumoknak.

 

A következő pár sorban most megtudhatod, hogy milyen stílusok hódítanak, így te is könnyen megtalálhatod a hozzád illő szandált.

 

Miért hordjunk szandált? 

 

 hirdetes_400x285  

Egy kicsit furán hangozna azt mondani, hogy azért, mert egyszerűen jó hordani, pedig így van. Ki ne szeretné vagy inkább miért ne szeretnénk? A LifeStyleShop webáruház női cipő kínálatában nemcsak a mindennapok kedvenc félcipői, de a nyáriasabb lábbelik is megtalálhatók. 

 

A szandál viselésének rengeteg előnye van. Először is, garantáltan nem fog beleizzadni a lábad, másodszor az aktívabb napokon, például a kirándulások, hosszú séták során egyaránt megállja a helyét. 

 

Sportos, elegáns és a hétköznapi megjelenést kiegészítő változatok sem maradhatnak ki a felsorolásból. Lássuk, hogy mi a legújabb trend, és hogy milyen márkák képviselik azt!

 

Miért szeretjük a magasított talpú szandálokat?

 

A magasabb talpú darabok viselése számos előnnyel jár. Ha éppen meguntad a sarut és valami magasabbra vágysz, akkor miért ne választanál mondjuk egy ilyen szandált. Ezek nagyon komfortosak, kiemelik a lábakat, és persze nem is terhelik meg úgy a gerincoszlopot, mint a tűsarok. 

 

A Rieker márka kollekciói között olyan különlegességekre lelhetsz, amelyek tökéletesen beleillenek a hétköznapi “szaladgálós” és ügyintézős képbe. Ez a márka különösen ügyel az egészséges viseletre, ezt a speciális technológiájának hála érezhetjük is. A szandálok alapvető jellegzetességei közé tartozik, hogy megbízható, praktikus kialakítást kaptak, valamint szuper könnyűek.

 

A Tamaris platform szandáljai már az ultramodern, extra divatos csoportba sorolhatók, s ezek közül kötelező legalább egy párat beszerezni!

 

Még több szandál!

 

A szandáloknak sokféle fajtája van, és mi nemcsak a platformos darabokat szeretjük, hanem gyakorlatilag mindegyiket. Akad közöttük lábujjas, bebújós, enyhén magasított, magasabb sarokkal ellátott és zárt orrú termék is. 

 

Az, hogy melyik mellett voksolsz, sok dologtól függ. Attól, hogy mihez vennéd fel, milyen alkalom, program közeleg, vagy hogy milyen stílus áll hozzád a legközelebb. 

 

A Remonte, a Grendha, az Ipanema, a Rider, az Azaleia és a Skechers márkák kínálatában mindenki bátran keresgélhet, hidd el, nem lesz olyan stílus, amelynek ne találnád meg a képviselőjét. Ráadásul ezek a szandálok valóban minőségi anyagból, minőségi technológiai eljárással készültek.

 

A szandál a nyár legnépszerűbb kiegészítője, amit szinte mindenhez fel tudsz húzni. Találd meg idén is a legjobbakat!

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.