A világon minden egyszerűbbnek tűnne, ha könnyen ki tudnánk választani a hölgyeknek szánt ajándékokat. Ez a feladat ugyanis akkor is kifoghat rajtunk, ha hosszú évek óta ismerjük az illetőt, nem is beszélve a szituációról, amikor egy számunkra ismeretlen hölgyet kell meglepnünk. 

 

A stílusos és az elegáns darabok mindig bejönnek, ezért a következő összeállításunk neked is segíthet megtalálni a tökéletes ajándékot. 

 

Minden csecsebecse egy helyen!

 

 hirdetes_400x285  

A hölgyek ruhatárának többségében ott lapulnak azok a kiegészítők is, amelyek teljessé teszik outfitjeiket. Azonban az ékszereket nem dobhatja be senki csak úgy a ruhásszekrénybe, ezeknek külön tárolóeszközöket kell beszereznünk. A Designmarket nőknek szóló ajándékötletei között például stílusos ékszertartókkal is találkozhatunk, amelyek megkönnyítik a tárolást. 

 

Kapható olyan letisztult, hófehér ékszeres doboz, amely megóvja a nyakláncok, karkötők és gyűrűk épségét a karcolásoktól, a portól. De vannak ennél nagyobb kapacitású, többrekeszes darabok is, amelyeknek minden fiókjában külön helyezhetők el az egyes ékszertípusok.

 

Amennyiben a látványosabb megoldások híve vagy, akkor az időtálló, különleges hatású ékszertartó állványban érdemes gondolkoznod. 

 

Praktikus ajándékok, amelyeket minden nő hasznosíthat

 

A praktikus meglepetések lényege tulajdonképpen az, hogy valóban hasznos segítségként funkcionáljanak a hétköznapok alatt. Ha mondjuk ismerünk olyan hölgyet, aki állandóan rohanásban van, de nem tud lemondani a napi adag kávéjáról, teájáról, esetleg gyógyteájáról, akkor számára ideális lehet egy-egy design termosz vagy kulacs. 

 

Az elegáns darabok különleges designnal vannak ellátva és 12 vagy akár 24 órán át képesek tartani az italok hőmérsékletét. Ráadásul, teljesen környezetbarát üzemmódba kapcsolhatunk.

 

Ugyancsak mindenki örülne néhány prémium illatgyertyának is, amelyek képesek békés atmoszférát teremteni körülöttünk egy fárasztó nap után is.

 

Lakberendezési ajándékok

 

Idén is nagy népszerűségnek örvendenek a lakberendezéssel kapcsolatos meglepetések. 

 

Egy ötletes kádpolc látványa tuti felvillanyozna bárkit. Gondolj csak bele! A tablet, a kedvenc könyv, de még az esti menü is elfér rajta, így nem kell rögtön kiugranunk a fürdővízből, s bátran elidőzhetünk a kádban. 

 

Amennyiben az ismerősöd inkább a “konyha ördöge” kifejezéssel jellemezhető, akkor válogass bátran a retró konyhagépek, a különösen minőségi vágódeszkák vagy a design kiegészítők között!

 

Végül, de nem utolsósorban az iratrendezők, a fényképkeretek és a fali dekorációk világa is magával ragadó lehet. A lényeg, hogy igazodjunk az ünnepelt személyiségéhez.

 

Remélem, hogy találtál tippjeink sorában olyat, ami bevethető idén ajándékként! Ne feledd, a hölgyek számára fontos, hogy figyeljünk rájuk!

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!