A lakástulajdonosok több pénzt költenek konyhai átalakításra, mint bármely más lakásfelújítási projektre, és jó okkal. A konyha az otthoni élet központja és a büszkeség forrása. Lássuk, hogyan érdemes belefogni egy ilyen nagy volumenű felújításba!

 

Jó minőségű konyhai készülékek

 

Először is a legjobb tanács, amit adhatunk, a meglévő konyhánk alapos megvizsgálása. Fontos információ lehet például az, hogy milyen széles az ajtó a konyhában. Sok lakástulajdonos ugyanis elköveti azt a hibát, hogy extra méretű hűtőszekrényt vásárol, amely aztán nem fér be az ajtón. Az ehhez hasonló hibák elkerülése érdekében készítsünk rajzot a konyháról az ajtónyílások, pultok, stb. méreteivel. 

 

  hirdetes_300x300   

Szerezz be kiváló konyhai készülékeket a KonyhaMax.hu-tól, és emeld új szintre a konyhád praktikusságát!

 

Könnyű elragadtatni magunkat, amikor új konyhánkat tervezzük. A drága, ám kevés funkcióval rendelkező, szemet gyönyörködtető sütő központi elem lehet, de előfordulhat, hogy nem illeszkedik főzési igényeinkhez vagy életmódunkhoz.

 

A készülékek alapvetően élelmiszerek főzésére és tárolására szolgáló eszközök. A konyhai átalakításnál azonban fontos, hogy az ne kizárólag az eszközökről szóljon, hanem az egész helyiség funkcionalitását helyezze előtérbe.

 

Fontos a praktikum és az élettartam

 

A konyha átalakítása során a funkcionalitás és a tartósság legyen a legfontosabb. Álljunk ellen az alacsony minőségű alkuknak, és válasszunk olyan termékeket, amelyek alacsony karbantartást igényelnek, hosszú garanciális időszakokkal. A szilárd felületű munkalapok például kicsit többe kerülhetnek, de megfelelő gondozás mellett sokáig jól néznek ki.

 

A csaptelep a konyha legnehezebben működő része, ezért törekedjünk a minőségre és a kényelemre ennek beszerzése során. Amikor mosogatót választunk, a legjobb az egyszerűség elvét követni: válasszunk akkora mosdókagylót, amekkora elfér, és amely nincs túl mélyen, hogy derékfájást okozzon használat során.

 

Kísérletezzünk a dizájnnal!

 

A szekrények valóban jelentős szerepet tölthetnek be a konyhában, hiszen esztétikus megjelenést kölcsönöznek az egész térnek. Használhatunk egyszerű fa színű vagy fehér szekrényeket, hogy nagyobbnak tűnjön a kis konyha, ám akár személyre is szabhatjuk ezeket, hogy tükrözze személyes stílusunkat.

 

Egy kis fantáziával befolyásolhatja az új konyha megjelenését, csak egy csipetnyi személyes vonással. A dekoráció okos megválasztásával szintén sokat dobhatunk az akár egyhangúnak tűnő helyiségen. Válasszunk néhány szép szobanövényt, egy-egy ízléses szőnyeget, netán különleges mintájú kéztörlőket. Az eredmény garantáltan szemet gyönyörködtető lesz!

 

A KonyhaMax.hu széles kínálatában rengeteg különböző típuső konyhabútort, elemet és kiegészítőt találhatsz. Fedezd fel a kiváló termékeket, és alakítsd ki konyhát elképzeléseid szerint!

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!