A szülők számára gyermekük biztonsága a legfontosabb. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy a baba egészségét megőrizzék, még éjszaka is képesek mellette őrködni. Mindez azonban hosszú távon kialvatlansághoz, fáradékonysághoz vezet, így épp a szülők lesznek azok, akiknek az egészségéért aggódni kell.

 

Létezik azonban ma már megbízható megoldás erre a problémára: ez pedig a vezeték nélküli bébimonitor, amelyből többféle is beszerezhető a Baby Lion webáruház bébiőr termékei között. Lássuk is, hányféle típus létezik ebből!

 

A hang továbbítására alkalmas bébiőrök

 

 hirdetes_810x300  

A legegyszerűbb változatok csak a hang továbbítására alkalmasak, de ezek is kiemelt szerepet töltenek be a bababiztonság tekintetében. A Lionelo Babyline 2.1. bébiőr esetében az adóegységet a kicsi szobájában kell elhelyezni, elemmel és vezetékes tápegységgel is működtethető. Azok számára ajánlott, akik szeretnék éjszaka is hallani a babát, de nem igényelnek kamerás megfigyelést.

 

A szerkezet hatótávolsága 50 méter beltéren és 300 méter szabadtéren. A zavarásmentes digitális technológiának köszönhetően nemcsak a lakásban, hanem kint a kertben is használható. Ha a vevő eltávolodik, és így elveszti a kapcsolatot az adóval, akkor automatikusan beindul egy LED-es fényjelzés figyelmeztetésképpen.

 

A gyártók előre beállítottak rajta mindent, így a csomagolásból kivéve azonnal használható a készülék. Olyan extrák is megtalálhatók itt, mint például hangerő-szabályozás, éjszakai fény és fényjelzés a gyermek hangja alapján.

 

Ennek a típusnak is vannak komolyabb változatai: a kétirányú bébiőrök. Ilyen esetben a szülő is továbbíthat hangot gyermekének, például megnyugtathatja, ha az éjszaka felébred a másik szobában. Látható, hogy ez a megoldás akár még nagyobb gyerekek esetében is alkalmazható, nem csak az újszülötteknél.

 

A kamerás bébimonitorok

 

Sokkal nagyobb biztonságot jelent a szülők számára, ha kamerán keresztül is figyelemmel kísérhetik, mit csinál éppen gyermekük. Például amíg az anyuka a konyhában tevékenykedik, szemmel tudja tartani a szobában alvó csöppséget. De éjszaka is lehetőség van a megfigyelésre, ha jó teljesítményű bébimonitort választunk.

 

A Baby Lion bababolt kínálatában ilyen például a Lionelo Babyline 7.1 kamerás bébiőr, mely szintén sok extrával van felszerelve. Akkumulátora egyetlen töltéssel akár 40 órát is bír a VOX technológiának köszönhetően. Kezelése könnyű, egyszerű beprogramozni.

 

Nézzük, mi mindent tud ez a készülék!

 

  • Éjszakai móddal is rendelkezik, anélkül továbbítja a képet, hogy az szemcsés lenne.
  • Hőmérsékletszenzorral is felszerelték, azonnal jelez, ha változik a hő a baba szobájában.
  • 8 altatódallam lejátszására is alkalmas, amit a szülő bármikor elindíthat, hogy megnyugtassa a gyermeket.
  • Kétirányú kommunikációt is lehetővé tesz, a mama hangját hallva a csöppségek megörülnek.

 

Megnyugtatásunk és a baba biztonsága érdekében mindenképp érdemes beszerezni egy bébiőrt, melyet a kezdetektől használhatunk jó pár éven át.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!