Amikor már túljutottunk legalább ezer ajándékozáson, akkor nem könnyű a dolgunk. Szeretnénk valamiféle egyedi meglepetéssel előrukkolni, valami olyannal, ami magáért beszél. Ha a te családodban is van fotófal, akkor nincs is olyan nehéz dolgod! Mi mutathatna jobban egy különleges családi fotót ábrázoló vászonképnél?

 

A következő pár sorban most utánajárunk, hogy hogyan készül ez a “csoda”, és nagyjából minden másnak is, amelyet a családi fotók felhasználásáról tudnod kell. Tarts velem!

 

Milyen a jó fotófal?

 

 hirdetes_810x300  

A tökéletes fotófalról sok-sok év emlékei néznek vissza ránk, s általában minden évben kerülnek fel új képek a falra. A lakáson belül nemcsak a bútorok, a kiegészítők, a színek összhangja teremthet különleges légkört, hanem azok a személyes tárgyak is, amelyeket valamilyen oknál fogva különlegesnek érzünk. A vaszonkep.hu vászonfotóival éppen ilyen atmoszférát teremthetünk. 

 

Az utóbbi időben nagy népszerűségnek örvendenek azok a fotófalak, amelyek esetében kisebb és nagyobb családi képekkel borítjuk be a falat. A nekünk tetsző fotókat vászonkép formájában helyezhetjük ki, a tervezés pedig szintén csak rajtunk múlik. 

 

Készíthetünk egy rendezettebb összeállítást, de a bohém hatású egyveleg szintén jól mutat majd a lakásban. Ha valóban a fotófal mellett döntünk, akkor érdemes a kisebb, a 25×25 cm vagy 30×20 cm-es méretű képek mellett dönteni. 

 

A színek játéka

 

A lakás stílusa határozza majd meg a vászonképek színvilágát is. A színes és a fekete-fehér darabok egyaránt csodásan mutatnak. Egy piros falhoz tökéletesen passzolhat a monokróm vászonfotók csoportja, hiszen ilyenkor az élénk színek kiemelkednek a letisztult képek közül. 

 

Ha a rendezettség és a fegyelem hívei vagyunk, akkor érdemes kitalálni, hová kerülnek a képek, mekkora méretben szeretnénk beszerezni azokat, és milyen távolságra kerüljenek egymástól. Alkothatunk zárt, geometriaformát, de nem árt tudnunk, hogy a rendszertelenségnek is megvan a maga szépsége. 

 

Készítsünk családfát!

 

A fotófal egyedi változata a családfa. Ez úgy készül, hogy először a falra festünk egy fát. A fa bármilyen stílusú lehet, állhat egyszerű vonalakból, de az ügyesebb művészek komplett alkotást is készíthetnek. Amennyiben készen van az alap, akkor nincs más dolgunk, mint a fa köré, a levelek helyére tenni a családtagok fotóit. 

 

A hagyományos képkeretek és fotók ma már unalmasak, ezért egyre többen döntenek a vászonfotók mellett, amelyek időtálló alkotások. A vászonképeket valódi vászonra nyomtatják és vakrámára feszítik, a nyomtatási eljárás pedig egységesíti az összképet.

 

Biztosak lehetünk abban, hogy a velük kreált fotófalakat a vendégek is megcsodálják majd. Ez ugyanis egy olyan dekoráció, amelyet folyamatosan, az életünk változásával párhuzamosan bővíthetünk. 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!