Akad olyan óramárka, amely már hosszú múltat mondhat magáénak, így sikere magától értetődő. A cég a zsebórák gyártásával kezdte hosszú pályafutását 1853-ban, és azóta a világ minden táján ismerik termékeit. Nyilvánvalóan a mai választék már teljesen más, mint 150 évvel ezelőtt, azonban egy dolog változatlan maradt: ez pedig a magas minőség, amit svájci óraként természetesnek is tekinthetünk.

 

A Tissot órák stílusa

 

Akár egy elegáns darabot keresel, akár egy sportosat, netalán a laza, hétköznapi viseletet a kedvenced, az Órashop.hu Tissot óráinak választékában bármelyiket megtalálhatod. A márka egyik legfontosabb tulajdonsága ugyanis az, hogy számtalan stílusban tervezi a termékeit, így bárki könnyedén megtalálja köztük a saját ízlésének megfelelő modellt.

 

 hirdetes_300x300  

Bármilyen méretet, színt, szíjat vagy szerkezetet keresel, nem kell aggódnod, mivel hatalmas a kínálat. A számlap színe fekete, ezüst, barna, zöld, kék, fehér, gyöngyház, antracit rozé vagy bordó színben is elérhető, a szíj nemesacél, bőr, szilikon, illetve textil változatban készül. A tok szintén számtalan színben képviselteti magát, és a mutatók is nagyon egyedi kinézetet kaptak.

 

A szerkezet

 

A Tissot-ok működését kvarc, automata vagy napelemes szerkezet garantálja. A kvarc szerkezet esetében a fogaskerekeket elem mozgatja, míg az automata szerkezeteknél a viselő mozgása generálja a rugók felhúzását, valamint az óra plusz járástartalékkal rendelkezik. A napelemes változatnál a solar rendszer garantálja a minőségi ETA szerkezet mozgását. 

 

A svájci minőség biztosíték arra, hogy ezek az időmérők mindig a pontos időt mutatják, nem hagynak cserben egyetlen pillanatra sem, minden egyes alkatrészüket a legnagyobb odafigyeléssel gyártják, akárhányszor szétszedhetők és összerakhatók, így amennyiben bármilyen javítás szükséges, akkor az könnyedén megtehető.

 

A gyártó céljai

 

Minőséget készíteni, amely több generációt is kiszolgál, ez a Tissot célja és erről nem csak a kiváló minőség által, hanem a rendkívül változatos kinézettel is kezeskedik. Nem könnyű ennyiféle különböző elvárásnak megfelelni, azonban a márka felveszi a kesztyűt, és igyekszik minden vásárlót kiszolgálni. Az elegáns modellek a hétköznapi életben is nyugodtan viselhetők, de aki a sportos változatot kedveli, az is nyugodtan hordhatja minden eseményen, hiszen ki fogja vele tudni fejezni a személyiségét.

 

Női vagy férfi órák

 

A Tissot esetében abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy mind a férfi, mind pedig a női választék széles körű. Sok márka nagyobb hangsúlyt fektet a férfi órákra, egyes márkák pedig szinte csak női darabokat terveznek, addig ez a brand mindkét nemnek kedveskedik.

 

Ha szeretnél egy olyan minőségi órát vásárolni, ami nem csak neked, de a következő generációnak is értéket fog képviselni, akkor meleg szívvel ajánljuk a Tissot bármelyik modelljét. Ezenkívül a legjobb választás lesz abban az esetben is, ha a saját stílusodnak megfelelő változatot keresed, hiszen mind elegáns kivitelben, mind pedig a laza és sportos változatban elérhető, így bármilyen élethelyzetben viselhető.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!