Ma már számtalan megoldással találkozhatunk, ha a gyermek napi folyadékbeviteléhez szükséges innivalót szeretnénk tárolni. Sajnos vannak módszerek, amelyek még mindig nem mentek ki a divatból, pedig számtalan negatív hatása van. De a másik oldalt megjelentek a hosszú távon is használható eszközök.

 

Miért éppen gyerek kulacs?

 

Mára egyre inkább fontosabbá vált, hogy olyan termékeket használjunk, amelyeket nem kell sűrűn cserélni. Elég megnézni a Termoszbolt.hu gyerek kulacs kínálatát, és máris láthatjuk, hogy mennyi megoldás érhető el. De miért éppen a kulacs?

 

Általában, ha a napi innivaló tárolásáról van szó, az esetek többségében még mindig a műanyag flakonokat használják a legtöbben. Ennek számtalan hátránya van, kezdve azzal, hogy egyszer használatosak. 

 

Sokan megpróbálják egynél többször, rendszeresen egy adott műanyag flakont használni, de higiéniai okokból ez nem a legjobb megoldás. Könnyen megsérül, deformálódik, amivel akár még azt is kockáztathatjuk, hogy eláztatjuk az iskolatáska tartalmát.

 

Ezzel szemben egy műanyag gyerek kulacs hosszú távon is megbízható megoldást nyújt. Kényelmesen lehet benne tárolni bármilyen folyadékot. A forró italokat hosszú órákon keresztül képes melegen tartani. 

 

Például, ha azt szeretnénk, hogy teát vigyen a kisgyermek az iskolába, akkor az könnyen megoldható. Egy átlagos műanyag flakonnal ez elképzelhetetlen, mivel a túl forró folyadék még képes megolvasztani az oldalát. A speciális, minőségi gyerek kulacs sokkal biztonságosabb, cseppmentes zárást biztosít, így amiatt sem kell aggódni, hogy könnyen kinyílik és eláztatja a táska teljes tartalmát.

 

Nem mindegy, melyiket választjuk

 

Műanyag gyerek kulacs és műanyag gyerek kulacs között is hatalmas különbség lehet. Például egyáltalán nem mindegy, hogy pontosan milyen műanyagról van szó. A legjobb, ha olyan terméket keresünk, ami teljesen BPA mentes. Ellenkező esetben azt kockáztatjuk, hogy a forró italok képesek kioldani mikroműanyagot a kulacs belsejéből, ami az egészségre kifejezetten ártalmas tud lenni.

 

Ezért is fontos, hogy a megfelelő helyről rendeljünk. Mindenképpen kerüljük el a távol-keleti, feltűnően olcsó webáruházakat, mivel itt semmilyen garanciával nem fogunk találkozni. Az ázsiai szabályozások sajnos sokkal lazábbak, sőt sokszor nem is biztos, hogy bármilyen ellenőrzésen átestek ezek a termékek. Mindenképpen hazai weboldalról rendeljünk, mivel azoknak a magyar és az uniós minőségbiztosítási irányelveknek is meg kell felelniük.

 

Mindenki megtalálhatja a kedvenc kulacsát

 

Számtalan méretben és megjelenésben érhetőek el gyerek kulacsok. Figurás, mintás és letisztult változatok is vannak, így igazán menő grafikával is találkozhatunk. Ezek a gyerek kulacsok hosszú éveken keresztül megállják a helyüket, egy megfelelő társat fogunk választani a gyermek számára.

 

(x)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!