Egy 29 éves részeg férfi 17 kocsit tört össze Münchenben az Oktoberfestről hazafele menet. A hétfő éjjeli incidenst egy szeméremsértés, egy halálugrás és egy életmenő műtét előzte meg.

 

Egy ittas férfi 17 autót rongált meg Münchenben hétfő hajnalban az Oktoberfestről hazafele menet. Focilabdának használta az oldalsó visszapillantó tükröket, de az utolsó öt járművel már nem bírt, ezért egy könnyebb prédát szemelt ki magának: egy motorbiciklit. Ezt maradék erejével elhajította, majd végignézte, ahogy az üzemanyag lassanként beteríti az utat. A tűzoltóknak kellett “felmosniuk” utána – írja a német The Local portál.

 

Szeméremsértés és vakítás

 

  hirdetes_300x300   

A következő érdekes incidens már kevésbé számított agresszívnak, de sokkal “szembetűnőbb” volt: egy 22 éves fiatal hölgy a Winzerer Fähndl sátor bejáratánál közszemlére rakta kebleit , melyeket többszöri felszólítás ellenére sem volt hajlandó blúza alá visszarejteni. Őt pár órás őrizetbe vétel után engedték haza kijózanodni.

 

Aznap este egy halálugrás és egy sörsátras operáció is borzolta a müncheni kedélyeket: egy fiatal srác leesett az egyik emeletről egy földszinti asztalra – épp egy korsóra zuhant rá, amely átvágta az ütőerét az egyik kezén. A mentőknek a sörsátor asztalán kellett sürgősségi beavatkozást végrehajtaniuk, de végül sikerült megmenteni a fiú életét.

 

Forrás: The Local/hirado.hu

Nyitókép: ikon-europubs.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!