Érdekli a Viszkis története? Kíváncsi a Felvidéket érintő maffia és politika esetleges kapcsolatára? Disznótoros finomságokat enne? Hagyományos fánkra van gusztusa? Szemezgesse programajánlónkat a Galántai járásból.

 

2018. február 20-án, kedden 17.00 órától író-olvasó találkozót szerveznek Nagymácséd községházának különtermében. Bemutatásra kerül Szomolai Tibor legújabb könyve, A klán. A mű az 1999. évi dunaszerdahelyi tömeggyilkosság – a Pápay-klán végzete a Fontana bárban ezen gyászos eset kapcsán mutatja be azt a bársonyos forradalmat követő zűrzavaros évtizedet, amelyet az időszak meghatározó szlovák politikusa után a köznyelv leginkább csak Mečiar-korszakként emleget.

 

 

 hirdetes_810x300  

A galántai moziban 2018. február 21-én 19.00 órától műsorra tűzték a megtörtént események alapján készült Viszkis magyar akciófilmet.

 

A nádszegi kultúrotthonban vetítésre kerül A nyugati fogságban c. film, amely a II. világháború után amerikai, brit és francia hadifogságba kerül leventék és honvédek történetét mutatja be. A Mátyusföld Magyar Összefogás PT szervezésében 2018. február 23-án, pénteken 18.00 órától kezdődik.

 

 

A diószegi kolbászklub és Diószeg Város Önkormányzata közös szervezésében 2018. február 23-án és február 24-én kerül sor a XI. Nemzetközi Kolbászfesztiválra az Inovatech melletti téren. Február 23-a, péntek a nyitónap. 14.00 órától gyermekversennyel kezdődik. Február 24-én, szombaton 10.00 órától nemzetközi csapatversennyel és kulturális programmal várnak mindenkit.

 

A jókai kultúrház 2018. február 25-én, vasárnap 16.00 órától ad otthont a Hagyományőrző Tánccsoport Jókai Lakodalom előadásának.

 

Jó szórakozást kívánunk.

 

Összeállította: Laky Erzsébet

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!