Kedveli József Attila költészetét? Elsajátítaná a babajelbeszédet? Megérinti a keresztényüldözés témája? Snapszerezne? Megízlelné a bakai ízeket? Vagy inkább átadná magát a dallamok varázsának? Tekintse meg a Dunaszerdahelyi járásból készült változatos programajánlókat, talál kedvére valót!

 

Ekecs községben 2018. február 20-án, hétfőn 17.00 órától hüllő kiállításra és bemutatóra kerül sor. Ismertető előadások, hüllőkkel való fényképezkedési lehetőség és kígyósimogatás lesz. A belépés gyermekek számára 14 éves korig ingyenes, míg felnőttek részére 3 euró.

 

A Csemadok alistáli alapszervezete 2018. február 20-a, hétfő este hat órai kezdéssel Tóth Péter István pódiumestjére invitálja az érdeklődőket a helyi művészeti alapiskola koncerttermébe.

 hirdetes_400x285  

 

A Somorjai Városi Művelődési Központban a nagyszerű acapella együttes, a Fragile ad koncertet 2018. február 20-a, hétfőn este hét órától. A belépőjegyek ára 13 euró.

 

 

A dunaszerdahelyi Bado-parkban Mesélő Jelek kezdő tanfolyam – Babád könnyebb megértéséért tanfolyamra kerül sor 2018. február 21-én 10.00 órától. Célja a babajelbeszéd elsajátításának megkönnyítése az édesanyák számára. Az eseményről bővebb információ ide kattintva olvasható.

 

A SOMORJA VIDÉKE ÉS KULTURÁLIS TÁRSULÁS szervezésében, a Rákóczi Szövetség támogatàsával 2018. február 22-e, csütörtök 17.00 órától bemutatják Kádár Annamária és  Kerekes Valéria szerzőpáros Mesepszichológia a gyakorlatban könyvét a Somorjai Városi Művelődési Központban. A mű konkrét foglalkozásvázlatokat, játékötleteket tartalmaz, amely szülők, nagyszülők és pedagógusok számára egyaránt ajánlott.

 

Albán József Mi Atyánk című könyvének bemutatójára kerül sor február 22-én, csütörtökön Bősön.

 

 

A dunatőkési Czajlik Ranch 2018. február 23-án 8.00 órától  a Hall Showjumping Tour 2017-2018-nak ad otthont. Bővebb info ezen a linken.

 

Nagymagyar Község Önkormányzata szervezésében 2018. február 23-án, pénteken 19.00 órától a helyi művelődési központ nagytermében a Rivalda Színház bemutatja a Kabaré est műsorát.

 

 

A nagyérdemű 2018. február 23-a, péntek 19.00 órától a Lakszakállasi Eccer színjátszócsoport előadásában megtekintheti a Hyppolit, a lakájt a Nagymegyeri Városi Művelődési Központ színháztermében.

 

 

A somorjai Moziban 2018. február 23-a, péntek 20.00 órától a billentyűknél DANIEL BULATKIN (CZ/RU), a nagybőgő és basszusgitár mellett PER MATHISEN (NOR), míg a doboknál UTSI ZIMRING (IZR) lesz. A zenekar többnyire tagjainak saját szerzeményeit mutatja majd be a közönségnek.

 

Az elektronikus zenei stílussal rendelkező James Grow, a budapesti HI!FLY rendezvényszervező csapat tagja három órás ízelítőt mutat be 2018. feburár 23-a, péntek este 21.00 és 3.00 óra között. Jelen lesz Alexander Vayas is, míg a vizuálról az ÉS KÉSZ gondoskodik az NFG klub falai között. A belépődíj 3 euró.

 

A Pozsonyeperjesi Római Katolikus Plébánia és a Pázmaneum Társulás közös szervezésében 2018. február 24-én, szombaton 16.00 órától az „Üldözött keresztények a 21. században” (fókuszban Szudán és Közel-Kelet) c. vetítéssel egybekötött előadásra kerül sor a pozsonyeperjesi kultúrházban. Előadó Viz Péter, a Christian Solidarity International (CSI) Krisztusi Szolidaritás keresztény szervezet vezetője. Az előadás időtartama kb. 45 perc. 15.30-tól a templomban imaóra kezdődik az üldözött  keresztényekért.

 

 

A csilizradványi kultúrház nagytermében 2018. február 24-én, szombaton 17-órától Snapszer kártyaversenyt szervez a helyi sportszervezet. Előjelentkezés az alábbi poszteren látható telefonszámokon lehetséges.

 

 

A Rivalda Színház 2018. február 24-én, szombaton 19.00 órától a Kabaré estjével szórakoztatja a nagyérdeműt a dunaszerdahelyi Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ mozitermében.

 

 

A NFG klubban 2018. február 24-e, szombat este nyolc órától táncházat szerveznek. A talpalávalót a Fölszállott a páva népzenei és néptáncos tehetségkutató műsorának 2017. évi győztese, a Pósfa zenekar biztosítja.

 

2. Bakai Ízek Délutánjával várnak minden érdeklődőt a bakai iskola éttermében 2018. február 25-én, vasárnap délután két órától. A házi készítésű ételek versenyét, kóstolóját és vásárát a helyi önkormányzat, KULIS Kulcsár István és egyéb társszervezők rendezik. Jelentkezni a helyi községi hivatalban 2018. február 20-ig lehet. Az esemény kísérőprogramja a helyi termelők és cégek termékbemutatója. A rendezvény jótékonysági jellegű is, hiszen a szervezők a befolyt összeget az idei gyermeknap szervezésére fordítják.

 

 

  1. február 25-én, vasárnap 16.00 és 18.30 között Lemezbörzét tartanak a somorjai Moziban.

 

A Csallóköznádasd község kultúrháza 2018. február utolsó vasárnapján Sanzonest helyszínéül szolgál. A műsorban színpadra lépnek Vadkeri Imre, Derzsi György, Rák Viki és Lakatos Róbert. Közreműködnek Kuti Sándor és Novák Csaba. A belépőjegyek ára elővételben 5 euró, míg a helyszínen 7 euró.

 

Jó szórakozást kívánunk!

 

Összeállította: Laky Erzsébet

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!