Környezetvédelem, szórakozás és sok minden más. A gyermekek és felnőttek részére egyaránt kínálnak programokat az Érsekújvári járásban.

 

A szalkai alapiskolában április 23-án, hétfőn 16.00 órától a VSG Táncszínház bemutatja a Varázsszekrény meséit.

 

 

 hirdetes_400x285  

Az érsekújvári Milenium sportcsarnokban április 26-án, csütörtökön NAZARETH együttes ad koncertet.

 

 

Az Érsekújvári Városi Művelődési Központban április 26-án, csütörtökön a Bánfalvy Stúdió 2017 előadásában megtekinthető A miniszter félrelép c. bohózat.

 

 

A Párkányi Városi Múzeumban április 27-én, pénteken 17.00 órai kezdettel Végh József Czinka Pannáról írt könyve kerül bemutatásra.

 

 

Az udvardi művelődési ház április 27-én és 28-án, pénteken és szombaton a szlovákiai magyar helytörténészek huszonkettedik országos találkozója helyszínéül szolgál.

 

Kürt község közigazgatási területén a helyi cserkészszülők klubjának kezdeményezésére a település önkormányzata támogatásával Föld napja alkalmából brigádot szerveznek, amit agapé követ. Bővebb információ ITT.

 

Az érsekújvári kultúrházban április 28-án, szombaton 19.00 és 21.00 óra között Fekete Tamás zongoraestje lesz.

 

Köbölkút Község Önkormányzata és az Első Izsai Lovas és Hagyományőrző Egyesület szervezésében április 29-én, vasárnap a 20. Felvidéki Tavaszi Emlékhadjáratra kerül sor az alábbi programmal:

 

9.30 emlékünnepély a Köbölkúti Csata emlékoszlopánál az ARDEA üdülő előtt.

A programban fellép a CSEMADOK mellett működő asszonykórus, majd ünnepi beszédet mond Dr. Vass László az 1848-49-IKI SZEGEDI 3. HONVÉDZÁSZLÓALJ HAGYOMÁNYŐRZŐ EGYESÜLETének elnöke.

A programot koszorúzás követi, majd

10.15-től ünnepi szentmise a Felvidéki Tavaszi Hadjárat résztvevőiért a Borromeo Szent Károly római katolikus templomban, ezután

16.00 órai kezdettel a helyi kultúrházban a „Hit és illúzió„ c. színpadi játékot adja elő a Boráros Imre Színház. A belépés díjtalan.

 

Összeállította: Laky Erzsébet

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!