Urban Art Festival, Pozsony

 

Az Urban Art Festival vol.2 idén hat színpaddal, 40 különböző zenei stílusú előadással, handmade részleggel, a Régi Vásárcsarnok előtt borral, színes esernyők utcájával, gyerekműsorral, utcai művészekkel és turisztikai kisvonattal várja az érdeklődőket.

 

 

 hirdetes_810x300  

Részletes információ itt.

 

Beer & Burger Fest, Tyrš rakpart

 

Még nincs programod az utolsó júniusi hétvégére? Akkor a pozsonyi Tyrš rakparton egy kellemes rendezvényre várnak téged a Beer & Burger Fest rendezői.

 

Első alkalommal nyitja meg kapuit az az open air festival, ahol a szlovákiai és a csehországi kézműves sörök mellett egész Közép-Európa legjobb burgereit fogják felszolgálni a rendezvényre látogató éhes vendégek számára.

 

 

Az egész fesztivál alatt a kutyás gazdik rendelkezésére fog állni az ún. Hafpark, ahol a kis kedvencek labdával teli medencében frissülhetnek fel, sőt egy remek hafburgert is elfogyaszthatnak ebtársaik szomszédságában.

 

A kétnapos fesztiválon a remek zenei hangulatról a Puding Pani Elvisovej, a Homo Sapiens, valamint az AC/DC Revival és a Guns n Roses Revival fog gondoskodni.

 

Bővebb információ itt.

 

Nagy nyári karnevál, Szenc

 

A szünidő és nyári szabadság időszakának köszöntésére rendezik meg június végén a szenci sétálóövezetben, valamint a Napfényes tavaknál a Nagy nyári karnevált. A városközpont ilyenkor megtelik karneválozókkal, a remek hangulatról pedig táncosok, zenészek, valamint színészi formációk gondoskodnak. A rendezvényt egy karneváli kíséret nyitja meg, amelyen minden olyan érdeklődő részt vehet, aki jelmezt ölt.

 

 

 

Elfeledett mesterségek fesztiválja, Vöröskő

 

A vöröskői várban megrendezésre kerülő Elfeledett mesterségek fesztiválja egy eredeti koncepció alapján éleszti újjá a középkori mesterségek vásárát, mégpedig táncos, színházi, zenei és kardvívó előadásokkal egybekötve.

 

 

 

Bővebb információ itt.

 

 

Piknik a szőlősben, Bazin

 

Június 30-án, szombaton a borkedvelőknek lehetőségük nyílik arra, hogy a szabad ég alatt, a borászok védőszentjének, Szent Orbánnak az új szobra alatt a helyi borászok legjobb borait kóstolják meg. A jó étkek kedvelőit gulyással, míg a legkisebb résztvevőket gyermekszínházzal várják a rendezők. A remek hangulatról élő zene gondoskodik.

 

 

Bővebb információ itt.

 

Pozsonyzávodi kenyérmentes búcsú (Malackai járás)

 

 

Ingyenes városnéző séta a pozsonyi Óvárosban

 

Június 30-án, szombaton 14.00 órától egy ingyenes városnéző sétán lehet részt venni a pozsonyi Óvárosban. Az idegenvezetői előadással egybekötött séta a Prímás térről indul és 1,5 órán keresztül fog tartani.

 

Bővebb információ itt.

 

Sportnap a hideghéti kastélyban

 

A szervezők a kicsiket és a nagyokat is egyaránt várják a július 1-jén, vasárnap megrendezésre kerülő sportnapra a hideghéti kastélyba (Kaštieľ Studené). Az egész napos programok között olyan sportolási lehetőségekkel várják az érdeklődőket, mint foci, röplabda, gyerekjóga, salsa, crossfit, jumping és még sok minden más. A vendégek között ott lesz: Robo Vittek, Richard Kapuš és Michal Hudec. A rendezvényen a superstaros Lacko Angyal is szórakoztatni fogja a nagyérdeműt.

 

 

Bővebb információ itt.

 

Körkép.sk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!