Programajánlónk a Losonci járásból.

 

Július 14., (szombat), Ragyolc, fesztiváludvar

XVIII. Ipoly Menti Művészeti Fesztivál.

 

A rendezvény része a gulyásfőző verseny, délután 17.00 órától a Palóc Népművészeti Gála, este 20.00 órától pedig az Infinity és a Romantic együttes koncertje.

 hirdetes_300x300  

 

 

július 23.-28. Péterfala-Almáspuszta, A Völgy

Lovas és LEGO-robotépítő gyerektábor

Részletek:

Ragadd meg az egyedülálló lehetőséget, ha:

…szeretnéd játékosan és izgalmasan elsajátítani a robotépítés alapjait, mindeközben élménydúsan kapcsolatban maradni a természettel?!

Mindezt a LEGO Mindstorm legújabb építőkockáiból. Megtudhatod hogyan lát, halad és érzékel egy robot, mindezt a Talenentum alapítvány tapasztalt mentorai segítségével, akik az idei FLL2018-on (Lego Robotikai Világverseny, részletek: talentum.net) összesítettben 1. helyezettek lettek!

Te is építesz, programozol és végigviszed a missziót, mindezt napi két robotikai blokkban, és hogy ne kockulj el nagyon közben, lovas barátaink megtanítanak a lovak szeretetére és a hagyományos íjászat csodájára…

…ha jól figyelsz és játékos ügyességel tanulsz, a táborunk végére saját robotot is építhet a csapatod és pontosan célbatalálsz az íjjal is!

Rájössz, hogy a robotok világa könnyebben megismerhető, mint azt gondolnád! Processzorok, szenzorok, szervók, fogaskerekek, legó! Gyere, játsz és tanulj! Nem sci-fi, ez valóság.

Mindezt fokozatosan, élvezhetően, motiváltan és a felvidéki Barkóság gyönyörű és tiszta természeti környezetében. Helyszín: Gömörpéterfala (Petrovce, Banskobystrický, Slovakia), Almáspuszta – Völgy.

 

 

július 30. – augusztus 4., Péterfala-Almáspuszta, a Völgy

2. Gyermek élet tábor

 

… a Völgyben kenyérsütéssel, gyógynövénygyűjtéssel, íjászattal, madármegfigyelő túrával, mesedélutánnal és rovásírással. Nemezeléshez, kerámiakészítéshez helyet és alkalmat biztosítunk.

Érdeklődni, jelentkezni a [email protected] címen is lehet.

 

 

Összeállította: Puntigán József

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!