A kedves érdeklődő a hét elején Rimaszombatban koncerten vehet részt a Zenei Ősz keretén belül, a hét végén pedig a Medvesalja panzióiban szórakozhat kedvére a különböző rendezvényeken, továbbá táncolhat Jánosiban a Katalin-napi bálon.

 

Nagyon jó szórakozást kívánunk minden kedves olvasónknak!

 

November 27-én (kedden) 18:00 órakor Rimaszombatban a Városi Művelődési Központ Gömbtermében a 38. Zenei Ősz keretében Jakab Tünde fuvolaművész koncertje kerül megrendezésre.

 

 hirdetes_300x300  

Jakab Tünde fuvolaművész és a hondurasi Samuel Montoya gitárművész koncertjével zárul a 38. Zenei Ősz. A klasszikusoktól a soulig címet viselő koncertre a rimaszombati Városi Művelődési Központjának Gömbtermében kerül sor november 27-én, kedden 18.00 órai kezdettel.

 

A programban olyan örökzöldek is elhangzanak majd, mint a Nobody Knows vagy a Take Me Out.

 

A belépő 3 euróba kerül (a Zenebarátok Köre tagjainak 2 €).

 

 

November 30-án (pénteken) 17:00 órai kezdettel a Csemadok rozsnyói székházában Varga Emese Lehár című monodrámájának bemutatóját tekinthetik meg az érdeklődők Derzsi György előadásában.

 

Rendező: Benkő Géza. A Lehár Ferenc életéről készült játék nem az ünnepelt és körülrajongott zeneszerzőt mutatja meg, hanem azt a Lehárt, aki sikerei ellenére sem találta a helyét a világban. A hazáját, boldogságát s önmagát kereső embert, akit bár Európa szerte ünnepeltek, állandó szorongással küzdött, mert a világ, amiről álmodott, s a műfaj, amiben álmait életre keltette néhány évtized alatt semmivé lett.

 

Az előadásban felhangzó gyönyörű Lehár operett-részleteket Derzsi György előadásában hallhatják, aki már a Szerelmem, Sárdy című előadásával is elvarázsolta a közönséget.

 

 

November 30-án (pénteken) 18:00 órakor az egyházasbásti Bed & More Pogányvár panzió közös perecsütést szervez.

 

 

Bővebb információ itt.

 

December 1-jén (szombaton) 16:30 órakor rendezik meg a rimaszombati Csillagházban a Bethlen pályázati bemutatót és felkészitő körutat.

 

 

December 1-jén 20:00 órakor Rimajánosiban (Rimavské Janovce) a helyi Csemadok szervezet immár tizedik alkalommal szervezi meg a Katalin- napi bált.

 

A Csemadok jánosi szervezete szeretettel meghívja Önt a 10. KATALIN NAPI BÁLjára, amelyre 2018. december 1-jén kerül sor a jánosi kultúrházban 20.00 órai kezdettel.

Zene: MAG TRIÓ /+prímás/
Belépődíj: 8,-€ / fő (helyszínen)
6,-€ / fő (elővételben)
4,- € / fő (Csemadok tagoknak)
Jegyelővétel: Magyar Katalin: 0911 28849

 

December 1-jén 16:00 órakor Óbáston (Stará Basta) a Vendégház-Ubytovanie V súkromí szervezésében kerül megrendezésre a Zenés Pálinkaverseny és Kóstoló Est.

 

 

Bővebb információ itt.

 

December 1-jén (szombaton) 18:00 órakor Egyházasbáston a Bed & More Pogányvár panzióban adventi koszorúkészítésre kerül sor.

 

 

Bővebb információ itt.

 

Összeállította: Mede Géza

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!