Január 25-én 16 órai kezdettel kerül sor Šulek Mária Jégvarázs című fotókiállításának megnyitójára az ipolysági Ipoly Galériában.

 

 

Szeretettel várnak a szervezők minden érdeklődőt Forgács Péter író-olvasó találkozójára 2019. január 25-én 17 órakor az EMMANUEL nappali foglalkoztatóban.

 

 hirdetes_810x300  

A szerző egyik műve tavaly nyáron a budapesti villamosmegállókban is olvasható volt, amelyet a 2500 beérkezett pályamű közül választottak be a legjobb 20 közé. Novellái révén beleshetünk a szereplők nagyon is életszagú helyzeteibe, amelyek fordulatosak, olykor meglepőek, elgondolkodtatóak. A párkányi matematika–fizika szakos tanár első novelláskötete, a Szuperhold megvásárolható lesz a helyszínen.

 

 

A zselízi Cimbora Óvoda, az Alapiskola és a Comenius Gimnázium SZMSZSZ alapszervezetei szeretettel meghívják Önt és kedves családját a Szülők és iskolabarátok báljára 2019. január 26-án 19 órai kezdettel a zselízi Művelődési Otthon nagytermébe.

 

 

Január 26-án 9:30-tól Cimbora Játszóház az ipolysági Pongrácz Lajos Alapiskola épületében.

 

 

A szervezők többek között különböző játékos feladatokkal, gyermekjátékokkal és bábozással várják a gyerekeket.

 

A Csemadok Lévai Alapszervezete tisztelettel meghívja Önt, kedves családját és barátait 2019. január 27-én, vasárnap 16 órakor A magyar kultúra napja alkalmából rendezett irodalmi és zenei összeállításra.

 

Ünnepi gondolatok: Kiss Beáta. A műsorban fellépnek: a Czeglédi Péter Református Gimnázium diákjai (Bohák Emese, Gyurgyonovics Kinga, Nagy Veronika, Dora Mónika és Sipos Vanessa), a Juhász Gyula Irodalmi Színpad (Kovács Barnabás), Andruska Emese, Sál Attila – hangszeren kíséri Alt István, Éder Kristóf fiatal zongorista, Göbő Anna – hangszeren kíséri Göbő Sándor, Srna Anna, Kosorín Dalma, Tomašovský Dávid, Sándor Ágnes és a galántai Kodály Zoltán Népdalkör.

 

 

Összeállította: Kapusník Csaba

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!