Rimaszombatban ezen a héten musicalt és koncertet kísérhet figyelemmel, a járás déli részén léggömbről fényképezheti a Bolhád dombjait, vasárnap pedig koncerten vehet részt Tornalján, a Zoltán-kertben.

 

Minden kedves olvasónknak nagyon jó szórakozást és kelleme hétvégét kívánunk!

 

Május 30-án (csütörtök) 18:00 órakor a rimaszombati Városi Művelődési Központban kerül bemutatásra a Légy jó mindhalálig c. musical.

 

 hirdetes_810x300  

A Kassai Thália Színház előadását május 30-án, csütörtökön nézhetik meg a rimaszombati Városi Művelődési Központban 18:00 órától.

 

Az előadást Dudás Péter rendezte, a főbb szerepekben Antal Márkot, Képes Lórántot, Horňák Marekot, Pollag Ádámot, Nádasi Pétert, Bocsárszky Attilát, Habodász Istvánt, Pólos Árpádot és Kövesdi Szabó Máriát láthatjuk.

 

Jegyek 5 eurós egységáron már kaphatók a rimaszombati Tompa Mihály Könyvesboltban.

 

 

Május 30-tól június 2-ig (csütörtök–vasárnap) Medvesalján és a Bolhád-dombság területén négynapos rendezvénysorozatra kerül sor Bolhádi Fotós Forgatag címen.

 

Részletesebb információ itt.

 

 

Május 31-én, pénteken 15:00 órakor Rimaszombatban a Relax Szabadidőközpontban nemzetközi gyermeknapot tartanak.

 

A rimaszombati Relax Szabadidőközpont a szülőkkel együtt minden gyermeket meghív a városból és a környékéről a nemzetközi gyermeknapi rendezvényére.

 

A rendezvény a CVČ Relax, Ekorelax areáljában kerül megrendezésre (ul. SNP).

 

 

Május 31-én (péntek) 19:00 órakor Rimaszombatban a római katolikus templomban kerül megrendezésre a 39. Zenei Tavasz következő koncertje.

 

Május 31-én, pénteken 19:00 órától a rimaszombati katolikus templomban folytatódik a 39. Zenei Tavasz. Michal Matejčík hárfa- és Lucia Harvanová hegedűművész mutatkozik be.

 

Jelenleg mindketten Bécsben működnek, Rimaszombatban pedig szólóban és kettesben is hallhatják őket. Többek között Miramontes, Bach, Saint-Saens és John Williams művei csendülnek fel.

 

Belépő 3 € (A Zenebarátok Köre tagjai 2 eurót fizetnek).

 

 

Június 1-jén (szombat) 19:00 órakor Tornalján a Zoltán-kertben az Ismerős Arcok ad koncertet.

 

2019. június 1-én, szombaton este a fennállásának 20. évfordulóját ünneplő Ismerős Arcok zenekar ad koncertet Tornalján, a Zoltán-kertben. Előtte a Mátrix, utána pedig a Farkas Family Band zenél. Belépő elővételben 10 euró, helyszínen 12 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Program:

19.00 Mátrix
21.00 Ismerős Arcok
23.00 Farkas Family Band

 

 

Összeállította: Mede Géza

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!