Mint arról korábban már beszámoltunk, az idén a 27. alkalommal tartandó fesztiválra június 26. és 29. között kerül sor Sopronban.

A szervezők megújult környezetben, az eddigi helyszín szomszédságában rendezik a VOLT2019-et, kikerülve a Lővéri Kempingent. A már megszokott fesztiválhelyszín megváltoztatása a fejlesztések miatt vált szükségessé.

A Sopronba érkezőket koncertmaraton mellett számos egyéb program is várja. Különböző előadások, ismertető beszélgetések lesznek, például a digitális függőségről is. A VOLT kertmoziban változatos filmeket tűznek vetítésre. A fesztivál szervezői a gyermekekre is gondolnak, akikre izgalmas programok várnak.

Forrás: https://www.instaghub.com/user/matyas.vrga

A fesztiválon szerdán fellép a Papa Roach, csütörtökön Slash, és sokak nagy örömére Sopronba látogat a mintegy tíz év kihagyás után újraturnézó Black Eyed Peas, a Slipknot, sőt a Cypress Hill is. Június 27-én, csütörtökön szülinapi koncertet ad a 30 éves Tankcsapda. A fesztivál utolsó napján, június 29-én pedig a jubiliumi fesztiválshowt mutat be a fennállásának tizenötödik évfordulóját ünneplő Halott Pénz zenekar.

Laky Erzsébet

  hirdetes_300x300   

Felhasznált források: volt.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!