Nyitókép: molnagyonbalaton.hu

 

Európa legmenőbb vízparti bulisorozata július 3-7 közé sűríti a balatoni nyár legjobb pillanatait, számos új szolgáltatással. Beach, napsütés, zene.

 

Forrás: technokrata.hu

 

A Zamárdiban tartandó fesztiválra július 3. és 7. között kerül sor. Fellép többek Marshmello, Dj Snake és Armin van Buuren. Újra a Balatonra érkezik Timmy Trump. Sokak nagy örömére a fesztiválozók idén is bulizhatnak a Balaton közepén, a Boat Partyn. A nyitónap estéjén a híres Tiësto pörgeti a lemezeket. A bulizók a világsztárok mellett hazai zenekarok koncertjén is szórakozhatnak. Többek között fellép a Halott Pénz és a Punnany Massif is.

 

 hirdetes_810x300  

Programtábla ITT.

 

 

Forrás: balatonsound.com

 

Naponta 16.30-tól 18.30-ig különleges partykat (Beach Bash) tartanak a Red, a Gold és a White Beachen.

 

A tavalyi 160 ezres látogatottsági rekordot döntő Balaton Sound fesztivál idén is nagy figyelmet fordít a biztonságra a Safety First kezdeményezés révén. A tavalyihoz képest dupla annyi Safety First önkéntes áll munkába a fesztivál idejére és újdonság a Balaton Sound applikáción belül elérhető ún. SoundWatch fül, melynek segítségével meghatározható a fesztiválozók tartózkodási helye és az alkalmazáson belül közvetlenül segítséget is kérhetnek.

 

Forrás: balatonsound.com

 

A tavalyi Clubs On The Beach és a Heineken Beach összeolvadásából született meg 2019-re a „The Club” koncepciója. Ahogy neve is utal rá, egy modern elektronikus zenei klub arculatát és hangulatát idézi majd a részben a Balaton vízére felépített helyszín, ahol a nemzetközi underground elektronikus zenei szcéna ikonikus alakjai lépnek fel a fesztivál 5 napja alatt.

 

A The Club helyszínen lép fel Marco Carola, a groovy tech-house nagykövete, az amerikai The Martinez Brothers DJ duo, a minimalisztikus techno vonalat erősíti az egykori Deep Dish alapító, Dubfire, az Argentin progressive house DJ Hernán Cattáneo, az olasz Deborah De Luca, a Matador, Frans Zimmer, azaz művésznevén Alle Farben, Egbert, a holland Dj/producer Eelke Kleijn valamint, Nusha.

 

Kép: bellacafe.hu

 

Élő produkcióval érkezik az angol drum&bass csapat, a Rudimental, játszik a SOUNDon Nicky Romero, fellép a két producer/DJ kollaborációja, a Tchami x Malaa formáció, a Sophie Hawley-Weld and Tucker Halpern alkotta amerikai duó, a Sofi Tukker, a világ legnagyobb fesztiváljain állandó vendégként szereplő Jauz, az amerikai DJ, Deorro, az Alessandro Vinai és Andrea Vinai testvérpáros duója, a Vinai, az iráni-amerikai house/techno Dj és producer, Dubfire és jön a dán Dj/producer Martin Jensen is.

 

Laky Erzsébet

Forrás: Sajtóhír/Körkép.sk

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!