A helyi önkéntes tűzoltótestület és a szentmihályfai önkormányzat, felbuzdulva az előző években tartott megmérettetés sikerén, idén is megtartja a próbatételek sorozatát. Az augusztus 3-án, szombaton sorra kerülő rendezvény Szentmihályfa Polgármesteri Kupájáért zajlik.

 

 

Az előző években a szentmihályfai versenyre látogatók értékelése szerint a környék egyik legszínvonalasabb összecsapásáról van szó. Látványtechnikája a sötétedéssel csak fokozódik. A megmérettetésre megközelítőleg 40 versenyraj nevez be.

 

 hirdetes_810x300  

 

Wiedermann Bélától, a szentmihályfai önkéntes tűzoltótestület titkárától megtudtuk, hogy a csapatok egy versenyszámban mérik össze tudásukat, méghozzá a tűztámadásban. Erre klasszik- és sportkategóriákban kerül sor a helyi futballpályán. A szervezők külön értékelik a női- és férfi lánglovagokat. A versenyküzdelem ideje alatt a jelenlévők számos finomságot is megkóstolhatnak.

 

 

A szervezőség örömmel fogad minden versenyezni vágyót, lehetőséget biztosítva számukra a próbatételre, továbbá szeretettel várják az érdeklődőket, a tűzoltósport rajongóit.

 

A Körkép.sk a rendezvény médiapartnere.

 

A megmérettetésről részletes információ a rendezvény hivatalos FB-eseménye alatt található ITT.

 

Laky Erzsébet

Fotók: Szentmihályfai Önkéntes Tűzoltótestület

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 3 olvasónak tetszik ez a cikk.