A héten kiállítás és előadás is lesz Rimaszombatban, Füleken focimeccset nézhet, míg Tornalján Apostol koncerten szórakozhat.

 

Minden kedves olvasónknak nagyon jó szórakozást kívánunk!

 

Szeptember 17-én, kedden 15:00 órakor Rimaszombatban, a Gömör-Kishonti Múzeum kiállítótermében Biblia és reformáció címmel rendeznek kiállítást.

 

 hirdetes_810x300  

Aki arra jár, várjuk szeretettel!

 

 

Szeptember 17-én, kedden 16:00 órakor focimeccs (FTC–DAC – az Év Focimeccse) lesz Füleken.

 

 

A meccs a régió érdekes futballmérkőzésének ígérkezik, jöjjön szurkolni!

 

Szeptember 17-én, kedden 17:30 órakor Rimaszombatban, a Csillagházban Az Őrségi Konyha Kincsei címmel tartanak előadást.

 

A Baráti Körök szeretettel vár mindenkit, akit érdekel az Őrség páratlan ízvilága, aki szeretné megismerni az Őrség hagyományos ételeit, helyi alapanyagait, gasztronómiai különlegességeit.

 

Vendégünk Az Őrségi konyha kincsei – régi és mai receptek című kötet szerzője Gaál Zsuzsanna. Legyen vendégünk egy ételkóstolóval színesített gasztronómiai utazáson! A kötet a helyszínen megvásárolható!

 

 

Szeptember 19-én,csütörtökön 14:00 órakor Rimaszombatban, a Városháza Galériában Árnyékok címmel tárlat nyílik Kresnye András fotóiból.

 

Kresnye András fotóművész tárlatának megnyitójára szeptember 19-én, csütörtökön 14:00 órától kerül sor a rimaszombati Városháza Galériában. A tárlat október 18-ig munkanapokon lesz megtekinthető.

 

 

Szeptember 21-én, szombaton 19:00 órakor Tornalján a Zoltán-kertben Apostol koncert lesz.

 

Az Apostol együttes ad koncert Tornalján 2019. szeptember 21-én, szombaton a Zoltán-kertben. Jegyek kaphatók a könyvtárban, a tornaljai könyvesboltban és az interneten. Jegyár elővételben 15,- EUR.

 

 

Összeállította: Mede Géza

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.