Nyitókép: VOLT Fesztival FB-oldala

 

Huszonnyolcadik alkalommal nyitja meg kapuit a Telekom könnyűzenei fesztiválja július 1. és 4. között. Magyarország egyik legnagyobb fesztiváljának zenei kínálata idén is változatos.

 

Pillanatkép a 2019. évi VOLT Fesztiválról (Kép: volt.hu)

 

A nagy népszerűségnek örvendő eseményen világsztárok mellett hazai fellépők is színpadra lépnek. A koncetáradatot évről évre sokszínű program gazdagítja.

 

 hirdetes_400x285  

A rajongók nagy örömére idén a rockzenekarok közül az amerikai Chemical Romance, az angol Bring Me The Horizon és a Los Angeles-i punk rock, The Offspring  együtes is koncertet ad. A négynapos fesztivál alatt több mint 50 magyarországi előadó produkcióját is láthatjuk, fellép a Halott Pénz, Majka & Curtis, a Bagossy Brothers Company, és a Tankcsapda. A felsorolt zenekarokkal teljes lett a 2020-as VOLT Fesztivál nagyszínpadának programja.

 

Pillanatkép a 2019. évi VOLT Fesztiválról (Kép: volt.hu)

 

A fesztiválon nem először lép színpadra az amerikai énekes-dalszerző Lenny Kravitz, a szintén amerikai elektronikus zenei producer, Marshmello és az angliai énekes-dalszerző Yungblud, de húrok közé csap The Pretty Reckless is.

 

Kép: VOLT Fesztival FB-oldala

 

Az elsősorban hazai zenét kedvelő érdeklődők kedvükre válogathatnak a magyar zenéből, hiszen többek között az Anna & The Barbies, a Bëlga, a Follow The Flow, a Fran Palermo, Ganxsta Zolee és a Kartel, Horváth Tamás, Lotfi Begi, a Margaret Island, a Punnany Massif, a Péterfy Bori & Love Band, valamint a Wellhello is szórakoztatják majd a nagyérdeműt az idei VOLT Fesztiválon.

 

A szervezők a fesztiválozók nagy örömére már nyilvánosságra hozták a 2-es és a Magenta Színpad gazdag programját, íme:

 

 

A zenei fesztivál hivatalos honlapján már javában zajlik a belépőjegy-árusítás.

 

Hangolódjon a VOLT Fesztiválra a tavalyi rendezvényről készült képriportunkkal:

Ilyen volt az idei VOLT – Körkép.sk képriport

 

 

Laky Erzsébet

Forrás: VOLT Fesztivál sajtóhír/volt.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.