Nyitókép: Balaton Sound FB-oldala

 

Izgalmas műsorszámok és sokszínűség jellemzi Európa legnagyobb elektronikus zenei fesztiváljának kínálatát.

 

Major Kata – Rockstar Photographers

 

A négy napos rendezvényt július 8. és 12. között tartják Zamárdiban. Fellépnek hazai- és világsztárok is. Többek között ott lesz a londoni lemezlovas Archie Hamilton, az amerikai énekes-dalszerző Banks, az izraeli zenész Blastoyz, vagy a nápolyi DJ Deborah de Luca. A norvég Dj Kygo mellett újra Zamárdiba látogat a németoszagi zenész Robin Schultz is. Tehát a nemzetközi elektronikus zenei színtér legnagyobb lemezlovasai képviseletik a műfajt.

 

 hirdetes_300x300  
Major Kata – Rockstar Photographers

 

A zenei stílusukból ízelítőt adnak a magyarországi Halott Pénz, Majka és Curtis, valamint a Wellhello is.

 

 

Az érdeklődőknek idén is páratlan látványvilágban lesz részük. Ezt a tavaly nagy sikert aratott, a Lakatos Márk designer által megálmodott VIP szekció-újítás szolgáltatja. A korai Hollywood hangulatot felidéző központi VIP zónát idén továbbfejlesztik az élmény érdekében. A nagyszínpad előtt található exluzív szekció a tavalyi vintage cirkusz- mellé monte-carlói külső társul. Az Elrow zóna természetbaráttá lesz alakítva, hiszen a növény-díszlet igazi dzsungel hatást kelt majd, ahová még vízesést is terveznek.

 

A legközkedveltebb fesztiválok egyikének számító Balaton Sound részletes programja megtekinthető a honlapjukon, ahol a belépőjegyekről is találhatóak információk.

 

Laky Erzsébet

Forrás: sajtóhír/penzcentrum.hu

Fotók: balatonsound.com

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!