Nyitókép forrása: Puntigán József 

 

Annak ellenére, hogy a Losonci járás az elmúlt hétvégi tesztelésen „jól teljesített“, így nem volt második forduló, a városi hivatal eleget téve az odaérkező lakosok kérésének, tesztelőhelyet biztosított az érdeklődők számára. Hasonlóan tettek a környező városok, Fülek, s tudomásom szerint Rimaszombat is.

 

Forrás: Losonc, Városi Hivatal honlapja

 

Forrás: Losonc, Városi Hivatal honlapja

 

Az Apolló moziban megnyitott mintavételi hely reggel 8-tól este 8-ig tartott nyitva. Mivel az érdeklődés többszörösen meghaladta a várakozásokat, 4 órával később a városi önkormányzat úgy döntött, hogy a katonaság, a rendőrség és tűzoltóság közreműködésével 12.30 órától a városháza épületében egy másik mintavételi helyet is kialakít. Itt először a városi rendőrség tagjait tesztelték le.

 

 hirdetes_300x300  
Forrás: Losonc, Városi Hivatal honlapja

 

Sorok délután 15.00 óar körül. Forrás: Losonc, Városi Hivatal honlapja

 

Délután 15.00 órakor mintegy hatvanan sorakoztak, ekkor valamivel több mint egy óra volt a várakozási idő.

 

 

 

 

 

 

A elmúlt hét szombat estéje ezúttal nem ismétlődött meg. A két, egymás közelében lévő helyszínt este hét óra után megtekintve azt tapasztaltuk, hogy még legalább 300-an, de inkább többen várakoztak és álltak türelemmel a kígyózó sorokban.

 

Az Apolló moziba fél 8 körül közölték, hogy a mintavételi hely csak este 8-ig lesz nyitva, de holnap, azaz vasárnap reggel 8 órától újra nyitnak. Így azok, akik most nem jutottak el a teszteléséig, azt holnap megtehetik.

 

 

 

 

 

 

Puntigán József

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!