Nyitókép: Campus Fesztivál

 

A szórakozás napjai, önfeledt tombolás, kiváló programok – legfőképpen ezek várják az érdeklődőket.

 

Változatos zeneszó teszi még vonzóbbá Debrecent, ahol július 21-én, szerdán nyitja meg kapuit a Campus fesztivál.  A népszerű esemény során közkedvelt hazai fellépők egész sora szórakoztatja a közönséget.

 

photo: Rockstar Photographers – Bodorkós Máté

 

 hirdetes_400x285  

A vonzó fények és őrületes hangulat mellett finomságok, frissítők biztosítják a jó hangulatot. A szervezők elmondása szerint 14 helyszínen 200 fellépő lép színpadra.

 

Kép: campusfesztival.hu

 

Immár a fesztivál himnusza is napvilágot látott. A dal magába foglalja a koronavírus-járvány okozta megpróbáltatásokat, a hiányérzet megélését, a bezártságot. A szám valójában  a Tankcsapda „Ülj le mellém” elnevezésű slágerének feldolgozása. Természetesen nem marad ki belőle az újrakezdés, a megváltozott mindennapokhoz való visszaszokás sem.

 

 

Miklósvölgyi Péter fesztiváligazgató szerint egy jelentős közösségi nap lesz a fesztivál:

 

„Igazi ünnep lesz a júliusi Campus: egyszerre fogjuk ünnepelni a szabadságunkat, a nyarat és zenét, illetve azt, hogy újra találkozhatunk egymással.”

 

 

Az elővételben eladott belépőjegy mennyiséget látva a szervezők bizakodóak a fesztiválra kilátogatók létszámát illetően. A fesztiváligazgató szerint mindez annak a jele, hogy az emberek már hiányolták a szórakoztató eseményeket.

 

„Mindenki örül, hogy végre lehet emberekkel találkozni, koccintani és együtt énekelni a koncerteken. Megint úgy tudjuk jól érezni magunkat, mint régen.”

 

– fogalmazott Miklósvölgyi Péter.

 

A zenei kínálat igazán változatos. Mindenki talál kedvére valót, nézzék csak meg:

 

 

 

 

 

 

 

További részletek ITT:

 

Laky Erzsébet

Kép: campusfesztival.hu

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Eddig 1 olvasónak tetszik ez a cikk.