„Nagy szeretettel várunk, hívunk haza téged, de minden messzire kószált fiatalt!! Tudod, nem a virág a legértékesebb, hanem a gyümölcs!! A diák amíg iskolába jár szép virág, csodálatos, értékes, de a gyümölcs koronázza meg a létét!

 

Mikor egy – egy ember, érett felnőtt korba ér és eljut odáig hogy alkosson, Isten kezét megfogva létrehozza a maga családját, megálmodja majd verejtékes munkával megteremtse a maga szép otthonát, vállalkozását, akkor sajnos vonatra ül és messzire megy! Sok szép virág nyílik Erdélybe, de a legtöbb elsodródik, és az itt fogant életek gyümölcse több – kevesebb sikerrel más országokban próbál beérni!

 

Közületek, hajdani diákjaink közül sokan elmentetek, de azt látom, hogy a szülőföldről leszakítva egy árva méginkább árva lesz!! Ezért én kiállok a kapuba és mindannyiatokat, kik haza vágytok szeretettel haza hívom! Higgyétek el, ahogy hajdan a gyermekkorotokban most is örömmel megosztom veletek a kenyeremet, s mindazt mit Isten rámbízott! Gyertek próbáljátok ki, hogy nagytatának milyen vagyok! Sok szeretettel, Csaba t.”

 hirdetes_810x300  

(…)

bojte Csaba

 

Böjte Csaba: Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!