Este keresni akartam egy kampányfotót magamról, mert állítólag már elindult a hivatalos kampány. Ha eddig nem jutott volna eszembe, hát úgy is eszembe hozzák.Láttam a kisminkelt, makulátlan díszben és ruhákban pompázó, legkeményebb jelölteket is. Nos pont ilyet nem akartam.

 

És akkor találtam. Ott vagyok valahol háttal, egy közösségben, melyet tisztelek, és szeretek, akikkel örülni tudok és nevetni. Szomorkodni, és reménykedni. Akikben hiszek. Egy helyen , amelyért sokat dolgoztunk, egy eseményen, mely 90 éve nem volt ebben a községben. A kép mindent elmond.

 

ipolynyek
Kép: Hrubík Béla fb-oldala

 

 hirdetes_810x300  

Talán azoknak is, akik azt hiszik a kampány a sminkről szól és azzal kezdődik, hogy odaállsz a fényképezőgép elé és jó nagyot beszólsz, hogy Te vagy a legkeményebb. Egy muszáj magyar, muszáj mosollyal, valakinek a kalapján. Bő harminc éve szolgálom ezt a közösséget, és ha most kellene bemutatkoznom vagy elmondanom ki vagyok, szégyelleném magam.

 

Valahol ott vagyok a Közös akarat nevű listán a Magyar Közösség Pártjának sok-sok jó, magyarságot szolgáló tagja között, talán az utolsó helyek egyikén. Teljesen mindegy, mert a szülőföldet, a közösséged bárhol lehet szolgálni. S talán csak onnan lehet a leginkább, hogy lásd kik mennek előtted, és hogy érezd, senkit sem hagysz magad mögött. Március 5.-e erről is szól.


EZ A HŰSÉG NAPJA LESZ.
HŰSÉG AZ ANYANYELVHEZ
HŰSÉG A SZÜLŐFÖLDHÖZ
HŰSÉG A NEMZETHEZ!

 

NE HAGYD CSERBEN A KÖZÖSSÉGED AZ ANYANYELVED, A KULTÚRÁD! SZÁNJ EGY PERCET A KÖZÖS AKARAT ELÉRÉSÉHEZ!
Én csak ezt szeretném megköszönni nektek, hogy ezt elolvastátok. A többi leginkább rajtatok múlik.

 

Hrubík Béla: facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!