Károly, Karola
  • HUF: 360.66
  • USD: 1.21
  • 1 °C
  • 8 °C
facebook

Nincs szüksége a DAC-nak zsoldosokra

(…)

 

Tisztában vagyunk a klub jelenlegi helyzetével és lehetőségeivel, pozitívumként értékeljük, hogy folyik a stadion átépítése, épül az akadémia reményeinknek megfelelően.

 

Az érezhető visszaesés, a játékosok tudásának, technikai képzettségük folyamatos romlása, a játék kivitelezésének negatív minősége mellett, ami a szurkolók számára elengedhetetlen és elsődleges probléma, és ami miatt tollat ragadtunk, az a jelenlegi hozzáállása a játékosoknak a mérkőzésekhez! Hiányzik az elszántság, a csapategység, az akarat, a küzdőszellem, a MEGALKUVÁST NEM ISMERŐ GYŐZNI AKARÁS, a DAC szellem, elveink megértése, ami miatt ők itt vannak!

 

Sokak szerint az ország egyik legnagyobb szurkolótábora vagyunk otthon és idegenben is, maximálisan támogatjuk kedvenc csapatunkat, de az elmúlt hetek eseménye és teljesítménye eredményezte, hogy az YBS FANKLUB és a többi DAC szurkoló fölemelte a hangját, véleményt formálnak a látottakból, kinyilvánítják hozzáállásukat és ezen tények alapján követeljük a változtatást!

 

Nem tudunk azonosulni a csapat elveivel! Az, hogy nem képviseljük a klub színeit a kerítésen, csak a kezdet volt. Az, hogy csak némán leülve tekintjük vagy háttal állva szurkolunk, ennek folytatása…!!!

 

(…)

 

YBS DAC fanklubfacebook

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Kövessen minket