Klára
  • HUF: 345.32
  • USD: 1.18
  • 22 °C
  • 29 °C
facebook

Daniel Lipšic: Ma Bonaparte és Trencsén

A mai Bonaparte előtti és Trencséni meghívóhoz két fényképet csatolok. Az egyiken a sajtó szerint 500 ember volt a Bonaparte előtt, a másikon szintén a sajtó szerint 2 000 ember látható a Pride-on.

l1

l2

Hirdetés(x)

Ez az első és utolsó megjegyzésem a Bašternák-ügy kapcsán tüntetőket kísérő számháborúhoz. De azt gondolom, az emberek létszáma tárgyi megjegyzés, melyet nem volna szabad hogy a szervezőkkel szembeni szimpátia/unszimpátia befolyásoljon.

 

Egyáltalán nem akarok vitázni a Szivárványos Felvonulásról – a gyülekezési jog az egyik legfontosabb jog a szabad társadalomban és értékelem, hogy a szlovákiai Pride nyugodt és rendes körülmények között zajlott.

 

Ne hagyják, hogy elvegyék a kedvüket. Találkozunk ma hat órakor. A kormányzat ugyanis egyre többet enged meg magának. Legutóbb elkezdték zaklatni azt a tisztességes és merész ügyészt, aki a Kaliňákkal és Počiatekkel szembeni gyanút vizsgálja. Csak önök és mi állíthatjuk meg őket.

 

Daniel Lipšic: Facebook

 

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!

Kommentek

Király Zsolt

Király Zsolt, 42 éves közgazdász, a Körkép.sk alapító főszerkesztője. A 2015-ös Újságírói Díj nyertese oknyomozó kategóriában. Korábban a .týždeň-ben és a Heti Válaszban is publikált.

Kövessen minket