Kedves Gyermekek! Elkezdődött a tanév!

 

Nagyon szeretném ha az iskolát, a világunkat nem egy kis zárt, unalmas, poros ketrecnek tartanátok! Ezért kérlek nézzétek meg ezt a kisfilmet, és döbbenjetek rá, hogy ez a roppant hatalmas, csodálatos világ felfedezése, bebarangolása rád, ránk vár!

 

Isten a teremtés hajnalán, még a bűnbeesés előtt mondta:

 

 hirdetes_810x300  

„HAJTSÁTOK URALMATOK ALÁ A FÖLDET” EZT A HATALMAS VILÁGOT!”

 

Teremtőnk, a mi mennyei Atyánk gondviselő jósággal az emberiség kis fáját egy ilyen hatalmas cserépbe ültette! Fel kellene nőnünk oda, hogy felfedezzük, megismerjük ezt a végtelen csodát mi körülvesz, s mely bennünk is ott lüktet!

 

Mindennél jobban szeretném felszabadítani szárnyalásra született tudatotokat a bátor repülésre! Higgyétek el, csak a gonosz lélek, a lustaság, a reménytelen, cinikus semmittevés korlátozza a felfedezési vágytól vezetett lépteiteket! Az iskola nem ellenségünk, hanem egy hatalmas kapu, mely e végtelenre nyílik.

 

Ne foglalkozzatok a kapu részleteivel, hogy milyen a festés rajta, vagy milyen a kilincs, a lényeg az, hogy haladjatok, mert titeket, bátor hódítókat várnak a mesés kincsekkel megrakott szigetek, vár bennünket a Végtelen! Az a Végtelen is melyből talán egy lépést sem kószált be ezidáig az emberiség, és az a Végtelen is kinél nincs első és utolsó vendég, kinek az Atyai házában, minden teremtmény Teremtője karjai között hazaér!!!

 

Jó tanulást kívánok, törjön fel bennetek a Végtelen megismerése utáni lángoló vágy, melynek bebarangolásában, én fáradhatatlan társatok vagyok, Csaba t.

 

 

Böjte Csaba (facebook)

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!