MOL Aréna lett a DAC stadion.

 

Nekünk szurkolóknak örökre DAC stadion marad, hívhatják bárhogy. Viszont annak örülök azért, hogy magyarországi befektető érkezett.
A képviselőtestületi ülésen javasoltam, hogy ha a stadiont más is nevezi el, a polgármester úr kérje, hogy a dunaszerdahelyi labdarúgás meghatározó személyiségeiről szektorokat, termeket nevezzenek el. Így lehetne például Vermes Ferenc, Szikora György, Weisz Mihály, Tóth László, Medgyes József szektor és folytathatnám.

A régi stadion képe és a rengeteg mérkőzés most már emlék, de milyen jó is emlékezni. Irigylem azokat, akik még több meccsre, a fatribünös lelátóra is emlékeznek.
Felelevenítem az emlékeket és látom, ahogy a ház előtt bátyámmal és a szomszéddal Bögi Róbert társaságában nekivágunk a stadionnak, átmegyünk a salakpályán és csodáljuk az aranylábú fiúkat a prolitribünön. És tiszta szívből szurkolunk a csapatunknak.

Mi változott?
A stadion neve, a formája, a körülötte lévő házak. De a DAC név és szív örökre megmarad! Mert az épületeket lebonthatják, eltüntethetik a föld felszínéről, de az érzést, a ragaszkodást, a megbecsülést nem vehetik el az embertől.Mert klubot és csapatot nem cserél az ember. Gyerekkorom óta ezt a nevelést kaptam édesapámtól, csak a DAC! sosem szurkolt mást csapatnak, mint ahogy én sem teszem. Egy szív, egy csapat!
Új stadion, új rendszer, de várom a régi szurkolótársakat, akikkel együtt buzdítottuk a csapatunkat és bízom benne, hogy még nagyon sokáig közösen fogjuk kiáltani: Hajrá DAC!

 

 hirdetes_810x300  

Karaffa Attila: Facebook

Megosztás:

Tetszett önnek ez a cikk?

Kattintson az alábbi gombra vagy a kommentek között bővebben is kifejtheti véleményét.

Ön lehet az első aki a tetszik gombra kattint!